15 / 05 / 2024

iyi şirket

iyi şirket

Hayata geçirdiği konsept konut projeleri kadar, 6 yıldır iş dünyasına yönelik yayımladığı kitaplarla da dikkat çeken Sinpaş GYO, bu kez nasıl “iyi şirket” olunabileceği konusunu gündeme taşıyor

Tahincioğlu Gayrimenkul'den iki yeni şirket!

Sektörün önde gelen gayrimenkul şirketi Tahincioğlu, markasını korumak ve müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla iki yeni şirket kurdu...

En iyi şirket ödülü Özyurtlar Holding'e!

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından “Sektörün Enleri” ödül töreni gerçekleşti. Törende, Özyurtlar Holding'e en iyi şirket dalında ki ödül verildi.

Emlak sektöründe iş kurmak için 3 milyon şirket var!

Emlak sektöründe kendi işini kurmak, iş kurmanın en iyi yoludur. Türkiye’de emlak sektöründe iş kurmak isteyenler için 3 milyon civarında şirket bulunuyor.

TAV Havalimanları Türkiye'nin en iyi şirketi seçildi!

Şirket'ten yapılan açıklamaya göre, TAV Havalimanları, Avrupa Yatırımcı İlişkileri Anketi'nde yatırımcı ilişkileri alanında Türkiye'nin en iyi şirketi oldu. Ankette, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de "Türkiye'nin en iyi CEO"su gösterildi

Eminevim 10 yılda 40 bin kişiyi ev sahibi yaptı!

Emin Şirketler Grubu, kadınların altın gününe benzeyen el birliği sistemini otomotivden sonra konuta uyarladı. Şirket, 10 yıllık süreçte Eminevim markasıyla 40 bin kişiyi konut sahibi yaptı.

Rus şirket, izin verilirse bin Türk işçiyi çalıştırmak istiyor!

Rusya'da yapılması planlanan 2018 FIFA Dünya Kupası için tesis ve stat inşa eden Rus şirketi, izin verildiği takdirde bin Türk işçiyi istihdam etmek istiyor.

Makrom Yapı'nın 18 şirket yöneticisi gözaltında!

Mali Şube Ekipleri, maket üzerinden satış yapıp yüzlerce kişiyi dolandıran Makrom Yapı'ya baskın düzenledi. 18 şirket yöneticisi gözaltına alındı.

Akfen Holding İller Bankası ihalesine en iyi teklifi Akfen İnşaat verdi!

Akfen Holding bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İller Bankası ihalesi ile ilgili açıklamada bulundu. Akfen İnşaat'ın ihaleye en iyi teklif veren şirket olduğunu açıkladı.

TAV Havalimanları'na üç ödül!

TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, şirket, zirvede "En iyi Faaliyet Raporu" kategorisinde ilk sırada yer almak üzere, "En iyi İnternet sitesi" ve "Finansal sonuçların paylaşımı alanında en iyi şirket" olmak üzere üç dalda ödüle layık görüldü.

Eva Değerleme 2014 Euromoney araştırma dalında en iyi şirket oldu!

Euromoney Dergisi tarafından düzenlenen ve her ülkede yapılan anket çalışması sonucu sektörünün en iyilerine verilen “Euromoney's Real Estate Awards 2014” de; Araştırma (Research) dalında “En İyi Şirket Ödülü”ne layık görüldü.

Yapı Kredi Yatırım 2014 yılının en iyi ve en yenilikçi aracı kurumu seçildi!

Yapı Kredi Yatırım 2014 yılının en iyi ve en yenilikçi aracı kurumu seçildi. Şirket, 200 ülkede bağımsız yayın yapan Global Banking and Finance Review'dan 2014'te Türkiye'den dört ödül birden alan tek aracı kurum oldu.

Sinpaş GYO kitaplığının 6. kitabı: İyi Şirket!

Hayata geçirdiği konsept konut projeleri kadar, 6 yıldır iş dünyasına yönelik yayımladığı kitaplarla da dikkat çeken Sinpaş GYO, bu kez nasıl “iyi şirket” olunabileceği konusunu gündeme taşıyor

Osmanlı İnşaat, her yıl 2 bin kişiyi rezidans sahibi yapacak!

Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesinde markalı konut projelerine imza atan Osmanlı İnşaat Yapı her yıl iki yeni projeyle 2 bin kişiyi rezidans sahibi yapmayı hedefliyor

iyi şirket Haberi

iyi şirket

Philip Kotler, David Hessekiel ve Nancy R. Lee’nin kaleme aldığı “İyi Şirket” kitabını iş dünyasıyla paylaşan Sinpaş GYO,  şirketler ve desteklenen sosyal meseleler hakkında yeni bakış açısı sunuyor.


Türkiye’nin ilk temalı konut projelerine imza atarak farklılığını ortaya koyan ve ülkenin en büyük gayrimenkul şirketleri arasında yerini alan Sinpaş GYO, iş dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor. Howard Gardner’ın “Geleceği İnşa Edecek 5 Zihin”, Daniel Gilbert’in “Mutluluk Üzerine Çeşitlemeler”, Philip Delves Broughton’un “Harvard Business School’da Size Ne Öğretirler?”, Philip Kotler’ın “Pazarlama 3.0” ve Ruth Spellman’ın “Yeni Liderlik” isimli kitaplarının ardından Sinpaş GYO, yepyeni bir kitapla karşınıza çıkıyor. Philip Kotler, David Hessekiel ve Nancy R. Lee’nin şirketlerin büyürken aynı zamanda sosyal meselelerde nasıl etkin olabileceğini anlattığı  “İyi Şirket” kitabı, bir şirketin istek ve...