04 / 05 / 2024

İyidere Denizcilik Sanayi nerede

İyidere Denizcilik Sanayi nerede

İyidere Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Güneşdoğdu ve Abbas Oğur ortaklığında kuruldu. 

Liman Denizcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liman Denizcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Kerem Konaç, Murat Aydın ve Serkan Selçuk ortaklığında kuruldu.

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

Eshan İnşaat Denizcilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eshan İnşaat Denizcilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Safer tarafından kuruldu.

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs İskele Sistemleri Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited  Pendik’te Yılmaz Göğer tarafından kuruldu.

Cla Yapı Denizcilik İskele Sistemleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cla Yapı Denizcilik İskele Sistemleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Furkan Erdoğan tarafından kuruldu.

Astro Gemi İnşa Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astro Gemi İnşa Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Karaca tarafından kuruldu.

Symc Mühendislik Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Symc Mühendislik Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Symc Mühendislik Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Soymen Denizcilik İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soymen Denizcilik İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Irmak Elif Soysal tarafından kuruldu.

Base Denizcilik İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base Denizcilik İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  İbrahim Akbulut, Recep Şenkozat ve Tolga Bayram tarafından kuruldu.

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Şahin Tuna tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 ilk yarı faaliyet raporu yayınlandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2021 – 30 Haziran 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu hakkında açıklama yaptı. 

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poli Ay İnşaat Mimarlık Denizcilik Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da  1  milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Polat tarafından kuruldu.

İyidere Denizcilik Sanayi nerede Haberi

İyidere Denizcilik Sanayi nerede

İyidere Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Güneşdoğdu ve Abbas Oğur ortaklığında kuruldu. 
 

İyidere Denizcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Şirket konusu ile ilgili olarak her tonajda ve çeşitli hizmetlere dönük her türlü deniz nakil vasıtalarının,yerli veyabancı gemi, motor, şilep, koster, tanker, tekne ile ticari amaçlı tüm yük ve insan taşıması yapar. Her türlü deniz taşıma araçlarına sahip olabilir. Gerektiğinde bunları imal eder, imalatını yaptırır, kiraya verebilir, kiralayabilir. Yurt içive yurt dışında şahsi ve tüzel kişilerle ortaklıklar kurabilir.İş ortaklıkları yapabilir. Deniz taşıtlarının her türlü katı ve sıvı atıklarını toplar. Her türlü Gemi ve denizcilikle ile ilgili yurt içinde yurt içinde ve yurt dışında ihalelere girebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan...