03 / 05 / 2024

İZBAN Belevi istasyonu açıldı mı

İZBAN Belevi istasyonu açıldı mı

İzmir'de kent içi raylı sistemin en önemli halkalarından biri olan İZBAN'ın 41'inci istasyonu Belevi istasyonu hizmete giriyor.

İzmir İZBAN Belevi istasyonu hizmete giriyor!

İzmir'de kent içi raylı sistemin en önemli halkalarından biri olan İZBAN'ın 41'inci istasyonu Belevi istasyonu hizmete giriyor.

Ünye'de 10 yıllığına kiralık akaryakıt ve LPG istasyonu!

Ünye Belediye Başkanlığı, Liseler Mahallesi Devlet Sahil yolunda bulunan akaryakıt ve LPG istasyonu ve tesisleri kiraya veriyor. İhalenin muhammen bedeli 10 yıllık kira bedelinin toplamı olup, 5 milyon 700 bin TL olarak belirlendi.

Türk Kızılayı'ndan Gazze'ye ilk yardım istasyonu!

Gazze'nin İsrail sınırındaki El-Karara kasabasında, Türk Kızılayı'nın finansmanı ve Karara Belediyesi ile Filistin Kızılayı'nın işbirliğiyle ilk yardım istasyonu açıldı.

Kızılay Kırklareli'de akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Kavaklı'da yap - işlet - devret yöntemi ile akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptırılacak. Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Haziran 2016 günü teslim edilmesi gerekiyor.

Tire-Belevi yoluna ilişkin 6 sorun mecliste!

Tire-Belevi yolu çalışmalarına ilişkin sorunlar TBMM gündemine taşındı. İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmak üzere soru önergesi hazırladı.

Boluspor Benzin İstasyonu kiraya mı verilecek?

Bilindiği üzere Boluspor’a kalıcı gelir sağlamak amacıyla Hürriyet Caddesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarının ışıklarının yanında bulunan arsa mecliste oy birliğiyle benzin istasyonu olmuştu.

Gürçeşmeliler İZBAN istasyonu istiyor!

Konak Gürçeşme semti sakinleri, İZBAN hattından yararlanmak için istasyon istedi. Ellerindeki pankart ve dövizlerle toplanan çevre sakinleri, “Yetkililer bizi görmüyor. Önümüzden İZBAN gibi bir nimet geçiyor ama biz sadece bakıyoruz” dedi

Kayseri'de 14 milyon TL'ye satılık 2 akaryakıt istasyonu!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Pervane ve Şeker'de bulunan 2 akaryakıt istasyonu arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 14 milyon TL olarak belirlendi.

Arda Turan İstanbul'da akaryakıt istasyonu açacak!

Türk futbolunun en başarılı ismi Arda Turan akaryakıt sektörüne giriyor. Opet ile bir yıllık anlaşma yaparak iki reklam filmi çeken Arda Turan, İstanbul’da da Opet akaryakıt istasyonu açmak için şirketten yer bekliyor.

Mecidiyeköy Metro İstasyonu 3. Etap çalışmaları başladı!

İBB, Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı çalışmaları nedeniyle Mecidiyeköy'de, trafik akışı için yeni düzenleme yaptı. Mecidiyeköy metro istasyonu 3. etap çalışmaları nedeniyle, inşaat alanı trafiğe kapatılacak.

Ankara Mamak'taki park alanına benzin istasyonu mu yapılacak?

Mamak’ta belediye meclis kararlarıyla General Zeki Doğan Mahallesi’ndeki park alanı ile Şahintepe Mahallesi’ndeki sosyo-kültürel tesis alanının akaryakıt ve LPG istasyonu olarak ayrılması bölge halkının tepkisini çekti.

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

İZBAN’ın 30 kilometrelik Torbalı hattında ilk seferler, bugün saat 05.25’te, Tepeköy ile Cumaovası istasyonlarından karşılıklı olarak başladı. İlk verilere göre altı istasyonu kullanan yolcu sayısı 5 binin üzerine çıktı.

Mecidiyeköy Metro İstasyonu projesindeki Transfer Merkezi planı iptal mi edildi?

Mecidiyeköy’de, yapımına başlanan metro istasyonu planına gizlenen AVM ortaya çıktı ve durum yargıya taşındı. Mahkeme “Transfer merkezi alanında AVM ve rezidans yer alabilir” hükmünün iptaline karar verdi.

İZBAN Belevi istasyonu açıldı mı Haberi

İZBAN Belevi istasyonu açıldı mı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TCDD işbirliğiyle kente kazandırılan 136 kilometrelik İZBAN hattına yeni bir istasyon daha eklendi. Tepeköy-Selçuk arasındaki 26 km’lik bölümün  açılmasının ardından bölgedeki vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Sağlık ve Selçuk istasyonları arasında yer alan Belevi İstasyonu'nun inşasına başlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yapımı tamamlanarak hizmete hazır hale getirilen İZBAN'ın 41'inci istasyonunu inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı. İstasyonun İZBAN'a devir işlemlerinin ardından hizmete gireceğini söyledi.

Sırada Bergama var


İzmir Banliyö Sistemi'nin Tepeköy'den sonra Selçuk'a uzatılması çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi'nin, Sağlık İstasyonu, Selçuk İstasyonu, 3 adet karayolu üst geçidi ile 4 adet karayolu menfez geçidi yapımını gerçekleştirdiğini söyleyen  Başkan Aziz Kocaoğlu, "Hemşerilerimizden gelen yoğun istek üzerine Selçuk hattının açılışının ardından Belevi İstasyonu'nun yapım...