05 / 05 / 2024

İZBAN manisaya mı uzanacak

İZBAN manisaya mı uzanacak

Hüseyin Tanrıverdi, İzmir 'de uygulanan İZBAN projesinin Manisa 'ya da uzanacağını açıkladı. Tanrıverdi, proje sayesinde İzmir 'e ve hava alanına ulaşımın rahatlayacağını da dile getirdi.

Narlıdere Metrosu ve Çiğli Tramvayı için tarih veren Tunç Soyer'den Bergama'ya İZBAN müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer İZTAŞIT Bergama’nın tanıtım toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Başkan Soyer, Bergama'ya İZBAN müjdesi verdi.

Nihat Zeybekci'den İzmir'e metro müjdesi!

İzmir projelerini anlatan AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci  "Önceliğim altyapı olacak. Eş değer öneme sahip bir de trafik var. Metro ve İZBAN ile ulaşım ağı kuracağım. İzmir’e estetik bir dokunuş yapacağım" dedi.

İzmir'in mega ulaşım projeleri 2017'de tamamlanacak!

İzmir, bu yıl hayata geçirilecek projelerle şaha kalkacak. İzmir İstanbul Otoyolu, Alaçatı Havaalanı, Körfez Tüp Geçit Projesi, Sabuncubeli Tüneli ve İZBAN’ın Selçuk’a uzatılması projeleri kentin görünümünü değiştirecek

İzmir Torbalı'nın konut ihtiyacı arttı!

Küçük Menderes Havzası üzerindeki verimli topraklara sahip Torbalı, 700'e yakın sanayi kuruluşunun yanı sıra İZBAN ulaşımı, otoyol bağlantısı, konut sayısının artması, kent merkezine yakın ama sakin bir ilçe olması nedenleriyle tercih nedeni oldu.

İzmir Torbalı'ya 20.5 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN seferleriyle kent merkezine ulaşımı kolaylaşan Torbalı’nın mahallelerinde kanal alt yapısını yeniliyor, kanalı olmayan bölgelere ise yeni hat döşüyor.

TCDD,İZBAN'ın hat kullanım bedeli ödemediğini bildirdi!

TCDD, bugüne kadar İZBAN'ın hiç hat kullanım bedeli ödemediğini, Aziz Kocaoğlu'nun "Harcadıkları 7'de biri dahi değil" yönündeki söylemin de gerçekle bağdaşmadığını açıkladı

İZBAN'dan eleştirilere sert yanıt!

İzmir Banliyö Sistemi (İZBAN) Genel Müdürlüğü, yolcuların güvenliğinin hiçe sayıldığını iddia eden Birleşik Taşımacılık Sendikası İzmir Şubesi Başkanı Bülent Çuhadar'a sert yanıt verdi. İşte açıklama...

İZBAN Selçuk hattındaki iki adet istasyonun yapım ihalesi gerçekleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 26 kilometrelik İZBAN Selçuk hattındaki iki adet istasyonun yapım ihalesini gerçekleştirdi. Büyükşehir ayrıca, hat üzerinde 2 karayolu üst geçidi ve 7 adet menfez tipi karayolu alt geçidi yapacak.

İZBAN Selçuk hattındaki iki adet istasyonun yapım ihalesi gerçekleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 26 kilometrelik İZBAN Selçuk hattındaki iki adet istasyonun yapım ihalesini gerçekleştirdi. Büyükşehir ayrıca, hat üzerinde 2 karayolu üst geçidi ve 7 adet menfez tipi karayolu alt geçidi yapacak.

İZBAN Trafik İzleme Merkezi'ne yıldırım düştü!

Devlet Demir Yolları 3'üncü Bölge Müdürlüğü Tesisler Müdürlüğü içindeki İZBAN Trafik İzleme Merkezi'ne saat 19.00 sıralarında düşen yıldırım nedeniyle özel güvenlik görevlisi 33 yaşındaki Serkan Atlas'ın yaralandığı öğrenildi.

Binali Yıldırım Bakırçay Havzası'na yönelik iddialı projelerini açıkladı!

Bergama'ya İZBAN hattını uzatma, doğalgaz getirme, hayvan borsası ve soğuk hava tesisi sözü veren Yıldırım, Çandarlı'ya yapılan Kuzey Ege Limanı'nda da 15 bin kişinin istihdam edileceğini bildirdi.

İZBAN hattının Torbalı 'ya kadar uzatılması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor!

İZBAN hattını Torbalı’ya kadar uzatacak çalışmalarda ilk imalatlar tamamlandı. Bugüne kadar 61 milyon harcanan projede 4 karayolu geçidi tamamlandı. Büyükşehir, 6 istasyon ile 4 karayolu alt ve üst geçidinin yapımını sürdürüyor.

İzmir Mehmet Akif Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapanıyor!

İzsu Genel Müdürlüğü’nün Yağmur Suyu Kanalı 2. Etap çalışmaları kapsamında, Mehmet Akif Caddesi’nin Namık Kemal Caddesi ile Şirinyer İzban İstasyonu’nun yer aldığı Cemil Şeboy Caddesi arasında kalan kısmı, 3 Ağustos 'ta trafiğe kapatılacak.

İZBAN manisaya mı uzanacak Haberi

İZBAN manisaya mı uzanacak


Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, İzmir'de uygulanan İZBAN projesinin Manisa'ya da uzanacağını açıkladı. Tanrıverdi, proje sayesinde İzmir'e ve hava alanına ulaşımın rahatlayacağını dile getirdi. 

Ak Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa ve ilçelerde yayın hayatını sürdüren gazetelerin imtiyaz sahibi, genel yayın yönetmenleri ve muhabirleri ile Saruhan Otelde akşam yemeğinde buluştu. 


Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tanrıverdi, konut sıkıntısıyla ilgili büyükşehir belediyesi ve TOKİ aracılığıyla konut yapacaklarını söyledi. İzmir ve hava alnına ulaşımla ilgili hafif raylı sistemin hayata geçeceğini ifade eden Tanrıverdi, İzmir'de uygulanan İZBAN projesinin Manisa Garı'na da uzanacağını söyledi. Planlamaya göre Torbalı-Selcuk Banliyö Hattı, Aliaga-Bergama Banliyö Hattı, Menemen-Manisa Banliyö Hattı...