27 / 04 / 2024

izban seferler

izban seferler

İZMİR'de banliyö hattı işletmeciliği yapan İZBAN'da 8 Kasım Salı gününden bu yana süren grevle ilgili Ankara'da yapılan görüşmede anlaşma sağlandı.

İkinci Körfez Yunusu seferde!

İZBAN, ikinci Körfez Yunusu'nu da işletmeye aldı. Tek seferde 2 bin 250 yolcu taşıyabildiği belirtilen ve yoğun saatlerde sefere çıkan iki Körfez Yunusu'nun istasyonlara göre kalkış saatleri haberimizde yer alıyor

Ankara'ya yeni tren hattı müjdesi! Bakan Uraloğlu resmen açıkladı: Seferler yarın başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Ankara-Elmadağ Bölgesel Tren seferlerini 21 Mart'ta başlatacaklarını müjdeledi. Söz konusu seferler günde 6 sefer olarak yapılacak.

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.

Otobüs bileti fiyatları zamlandı! Bayram öncesi seferler doldu! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 2 Temmuz 2022 fiyat listesi

Kurban Bayramı'nı memleketinde ya da tatil mekanlarında geçirmek isteyenler şimdiden Otogarlarda yoğunluk oluşturmaya başladı. Ek seferler eklendi! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte Metro, Pamukkale, Kamil Koç 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün başlıyor! 

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler bugün saat 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler yarın başlıyor!

1 Ocak'ta resmi olarak açılan T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hattında seferler 4 Ocak 12.00 itibarıyla başlıyor. Seferler ilk 10 gün ücretsiz olacak. 

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu kesintisiz seferler için gün sayıyor!

Geçtiğimiz ay test sürüşleri yapılan Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu projesi kesintisiz seferler için gün sayıyor..

İzban hattı alt geçidi bitmedi!

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni Anadolu Caddesi’ne bağlayacak 100 metrelik yol bir türlü yapılamadı. Büyükşehir Belediyesi’nin İZBAN hattının altına acilen geçit yapması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, “Alt geçit olmadığı 4-5 kilometre dolaşmak zorunda kalıyoruz” dedi.

İZBAN Selçuk aksında son aşamaya gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN hattını 26 kilometre daha uzatarak 136 kilometreye çıkartacak Selçuk aksının yapım çalışmalarında son aşamaya geldi.

İZBAN'da seferler yarın başlıyor!

İZMİR'de banliyö hattı işletmeciliği yapan İZBAN'da 8 Kasım Salı gününden bu yana süren grevle ilgili Ankara'da yapılan görüşmede anlaşma sağlandı.

İZBAN'da toplu sözleşmeye imzalar atıldı!

İzmir Banliyö Sistemi AŞ (İZBAN) ile Demiryol-İş Sendikası arasında devam eden 3. Dönem Toplu İş Sözleşmesi Ankara'da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığında imzalandı.

İZBAN'da mutlu son!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İZBAN'da bir süredir devam eden grevin tarafların anlaşmaya varmaları ile sonuçlandırıldığı belirtildi.

Kartal-Tavşantepe Metro Hattı açıldı!

İstanbul'da Kadıköy-Kartal metro hattının devamı niteliğindeki Kartal-Pendik-Tavşantepe hattında, saat 06.00'da seferler başladı.

İZBAN 8 Eylül 2017'de açılacak!

Torbalı-Selçuk İZBAN Hattı Bakan talimatıyla hızlandırıldı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan müjdeyi Selçuk’ta verdi: Torbalı-Selçuk aksı 2017'de hazır olacak.

izban seferler Haberi

izban seferler

İZMİR'de banliyö hattı işletmeciliği yapan İZBAN'da 8 Kasım Salı gününden bu yana süren grevle ilgili Ankara'da yapılan görüşmede anlaşma sağlandı.


İzmir'de banliyö hattı işletmeciliği yapan İZBAN'da 8 Kasım'da başlayan grev, bugün Ankara'da yapılan zirveyle son buldu. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'nun önünde, İZBAN A.Ş. ve Demiryol-İş Sendikası arasında anlaşmazlık konusu maddelerle ilgili uzlaşma metni imzalandı. İZBAN'da grevin sona ermesiyle birlikte yarın (Çarşamba) saat 05.40'tan itibaren seferler başlayacak.



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun çağrısına olumlu yanıt veren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile yapılan toplantıya, Türk-İş Genel Başkanı ve Demiryol-İş Başkanı Ergün Atalay da katıldı. Taraflar arasında anlaşmazlık konusu ücret artışlarıyla ilgili uzlaşma metni...