29 / 04 / 2024

izbeton mıcır tesisi

izbeton mıcır tesisi

İZBETON’un Pınarbaşı’nda bir taş ocağının ruhsatını kiralayıp mıcır tesisi kurması sektör temsilcileri arasında tartışma yarattı. Temiz İzmir Derneği Başkanı Nivent Kurtuluş işletmenin nakliye maliyetini artıracağını savundu.

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

Akaryakıt fiyatlarında son dakika! Benzin, motorin, LPG'ye yeni indirim var mı? Sürücüler hemen bakın!

Akaryakıt fiyatlarında son dakika... Benzin, motorin, LPG'ye yeni indirim var mı? Sürücüler hemen açıklanan bu rakamlara bakın...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İslam Memiş son uyarısını yaptı! Gümüş yatırıcıları kemerlerinizi bağlayın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunaraj son uyarısını yaptı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş yatırımcıları kemelerinizi bağlayın...

Dr. M. Cüneyt kariyerine ne zaman başladı? Cüneyt Sezgin kimdir?

Türk iş insanı ve finans sektörünün önde gelen isimlerinden Dr. M. Cüneyt Sezgin evli mi? Cüneyt Sezgin kimdir? İşte ayrıntılar... 

Benzin, motorin, LPG'de yeni indirim var mı? Sürücüler şimdi bakın! BP, Opet, PO, Total 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Milyonlarca sürücü son dakika akaryakıt fiyatlarını merakla araştırıyor. Benzin, motorin, LPG'de yeni indirim var mı? Sürücüler şimdi bakın! BP, Opet, PO, Total 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

Konut fiyatları neden düşmüyor? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan çarpıcı analiz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut satışları düşmesine rağmen fiyatların neden düşmediği ile ilgili çarpıcı bir analiz yaptı. Peki konut fiyatları neden düşmüyor? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt'un o analizi...

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Bursa'da Cargill'in mısır işleme tesisi imar planı iptal oldu!

Bursa'da Gemiç köyünde Cargill tarafından kurulan mısır işleme tesisi imar planı 11 yıl sonra mahkeme kararıyla iptal edildi. Bursa Barosu “Cargill tesisinin hiçbir hukuki dayanağı kalmıyor” dedi.

FETÖ'cü 5 emniyet müdürüne SİT alanını soruşturması!

FETÖ'cü 5 emniyet müdürüne SİT alanında konut yapmak istedikleri için soruşturma başladı. İşte haberin detayları...

Yemen'in imar çalışmalarında Mısır'ın büyük rolü olacak!

Yemen Başbakanı Ahmed bin Dağr, "Yemen'in yeniden imarı ve devlet kurumlarının yeniden tesisi için krizi sona erdiren anlaşmaya varılmasının ardından imar çalışmaları konusunda Mısır'ın büyük rolü olacak." dedi.

izbeton mıcır tesisi Haberi

izbeton mıcır tesisi

İZBETON Pınarbaşı'ndaki bir taş ocağının ruhsatını kiralayarak mıcır tesisi kurdu. Temiz İzmir Derneği Başkanı Nivent Kurtuluş, üretilecek mıcırın kentin diğer yerlerine nakliyesi için İZBETON'un kasasından yıllık 10 ile 50 milyon lira çıkacağını öne sürerek, "Bornova'da yıllarca taş ocaklarına çevre için ruhsat verilmedi. Şimdi İZBETON ruhsat kiralıyor. Ama üreteceği mıcırın nakliyesi astarından pahalı" diye konuştu. 


Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün geçtiğimiz Haziran ayında çevre izin belgesi olmadığı gerekçesiyle 43 bin lira ceza kestiği İZBETON, bu kez taş ocağı işletmeciliğine soyundu. Kentteki taş ocaklarından yılda 2 milyon tona yakın mıcır alan İZBETON, Çiçekliköy'ün karşısında bulunan İKSAŞ'a ait tesisin maden ruhsatını iddiaya göre ton başına 80 kuruş rödovans (aidat) sözleşmesiyle kiraladı. 


Yıllardır taş ocağı işletmelerine çevreye zarar verdikleri gerekçesiyle ruhsat vermeyen Büyükşehir'in kendi şirketi...