29 / 04 / 2024

İZFAŞ Egeria firmasıyla sözleşme tarihinden önce mi anlaştı

İZFAŞ Egeria firmasıyla sözleşme tarihinden önce mi anlaştı

Egeli Sabah'ın "İhale yasası hiçe sayıldı" ve "Egeria ihaleden önce işe başladı" başlıklarıyla manşetinden duyurduğu ihaleleri mercek altına alan Temiz İzmir Derneği, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu.

İZFAŞ, Egeria firmasıyla sözleşme tarihinden önce mi anlaştı?

İnsan kaynakları birimi olmasına rağmen "İnsan kaynakları ve danışmanlık hizmeti" almak için ihaleye çıkan İZFAŞ'ın, kazanan firmayla sözleşme tarihinden önce iş yapmaya başladığı ortaya çıktı

Tata Tiago sadece 130 bin TL fiyatıyla satışta! Geri sayım başladı, herkes sıraya girdi…

Hindistanlı otomotiv firması Tata, 130 bin TL’lik yeni modeli Tiago’yu satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Tata Tiago, fiyatıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Zira bu dönemlerde sıfır otomobil almak için adeta bir servet ödemek gerekiyor.

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı hemen teslim imkanıyla satışta!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı satışa çıkarıldı...

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Japonya'da son bir yılda 140 inşaat firması iflas etti!

Tüm dünyayı derinden etkileyen COVID-19 salgınıyla birlikte Japonya'da son bir senede toplam 140 inşaat firması iflas etti...

Zeydan Karalar'dan gayrimenkul mübadelesi açıklaması!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Nata firmasıyla önceden 598 milyonluk bir ihale anlaşması yapılmıştı. Bunu karşılıklı feshetme kararı aldık, gayrimenkul önerdik. Karşılıklı mutabakata da varıldı" dedi.

Hamit Altıntop'tan yapı firmasına 'ayıplı mal' davası!

Galatasaray'ın eski topçusu Hamit Altıntop, Kemerköy’deki lüks villasının inşaatı için 2 milyon TL'ye yapı firmasıyla anlaştı. Fakat  ev kendisine eksik teslim edilince şirkete ‘ayıplı mal’ davası açtı.

Tarkan 10 milyon TL’lik reklam parasıyla kızına gayrimenkul alacak!

Tarkan’ın, yüzü olduğu Coca-Cola’yla anlaştığı ücret duyanlara dudak uçuklattırıyor.  Tarkan’ın, yüzü olduğu içecek firmasından 10 milyon TL aldığı öğrenildi. Megastar’ın reklam için şarkı yaptığı da söyleniyor. 

Kayseri'de konut firması sahibi 'dolandırıcılık' iddiasıyla tutuklandı!

Kayseri'de bir konut firmasının sahibi ve yönetim kurulu başkanı olan Temur S., 'dolandırıcılık' iddiasıyla tutuksuz yargılandığı davada tutuklandı.

AND Pastel Cuma kampanyasıyla 19 milyon TL ciro elde etti!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, Bitmeyen Cuma kampanyasıyla 19 milyon TL ciro elde etti.

Akmerkez GYO, Ezgetech Technology Consulting ile anlaştı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ihtiyaç duyulan konularda hizmet almak için Ezgetech Technology Consulting Ltd. firmasıyla sözleşme imzalayacak...

Ascott, Nivo İstanbul'da üç kat fazla kazandıracak!

Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı..

Cathay Group, rezidans yönetimi için The Ascott Limited'le anlaştı!

Geliştirdiği Nivo markalı büyük ölçekli projelerle adından söz ettiren Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı..

Cathay Group, rezidans yönetimi için Ascott’la anlaştı!

Cathay Group, Nivo İstanbul Projesi’nin bir bloğunda uzun dönemli konaklama ve kiralama hizmeti vermek üzere Ascott firmasıyla anlaştı. 

İZFAŞ Egeria firmasıyla sözleşme tarihinden önce mi anlaştı Haberi

İZFAŞ Egeria firmasıyla sözleşme tarihinden önce mi anlaştı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin fuarcılık şirketi İZFAŞ'taki ihale skandalları yargıya taşındı. Dernek aynı zamanda Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne de şikayet dilekçesi gönderdi. İZFAŞ, Yeni Fuar Alanı'nın tesis bakım onarımı için hizmet alım ihalesine çıkmış, 13 Şubat 2015'te gerçekleşen 1 Mart - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasını kapsıyordu. Firmanın, Fuar İzmir'in iklimlendirme, soğutma, klima soğutma odası grupları, rooftop ve paket tipi 97 adet fanın temizlenmesi, kontrol ve bakımının yapılması, aydınlatma elektrik ve jetfan (otopark egzoz gazı tahliyesi) elemanları, sıhhi tesisat sistemleri, basınçlı hava (kompresör) ile yangın sistemlerinin bakım, onarım, kontrol ve işletimini yapması öngörülmüştü. 


HAK EDİŞTEN KESİN!

İhaleyi KDV hariç 838 bin 659 liraya Almer Isıtma Soğutma ve Makina İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Şirketi adına Murat Yıldız almıştı. Gerek ihale şartnamesinde gerekse...