29 / 04 / 2024

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı hemen teslim imkanıyla satışta!

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı hemen teslim imkanıyla satışta!

Firma: Mesa Mesken - Nurol İnşaat

Proje: Yeşilyaka Su

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı satışa çıkarıldı...



Mega kent İstanbul’da gerçek bahçeli yaşam konseptini, Türkiye’nin önde gelen konut markaları MESA ve NUROL’un kalite ve güvencesi ile sunan Yeşilyaka projesinin ayrıcalıkları  Yeşilyaka Su  ile sürüyor. Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı esnek vade ve hemen teslim fırsatıyla satışa çıktı.

Benzersiz genişliğe sahip müstakil bahçe ve teraslar 

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde bulunan, 157 bin metrekarelik yeşil alanı dikkat çeken Yeşilyaka Su projesinin sakinleri güne temiz hava, enfes göl manzarası ve kuş cıvıltılarıyla başlıyor. Projede yer alan villaların müstakil bahçeleri ve terasları benzersiz ortak yeşil alanları, sakinlerine doğa ile direkt olarak temas kuracakları alanlar sağlamış oluyor. 

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı hemen teslim imkanıyla satışta!

Projede tek ve iki katlı, büyüklükleri 226 ile 440 metrekare arasında farklılık gösteren ‘Okyanus’, ‘Nehir’, ‘Deniz’, ‘Çağlayan’, ‘Irmak’, ‘Göl’, ‘Şelale’, ‘Derya’ villa tipleri yer alıyor. Toplam 4 bin 500 metrekarelik bir alanda yer alan Yeşilyaka Su Sosyal Tesisi’nde fitness salonu, buhar odası, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları, Türk hamamı ve daha birçok ayrıcalık bulunuyor. Çocuk oyun alanları, basketbol sahası, iki adet tenis kortu, kafe ve restoranlar yer alıyor. Yeşilyaka Su’da toplamda 22 bin metrekareye ulaşan ortak kullanıma açık göletler, yansıma ve süs havuzlarına da yer veriliyor. Projede ayrıca açık hava sineması ve yüzme havuzları da yer alıyor.

Lokasyonuyla dikkat çekiyor

Yeşilyaka Su projesi, mega kent İstanbul’da şehir karmaşasından uzak lokasyonuyla dikkat çekiyor. Yalnızca villalardan oluşan, trafiğin yoğun olmadığı Büyükçekmece Karaağaç’ ta inşa edilen Yeşilyaka Su projesi,  İstanbul Havalimanı, TEM gişelerine ve ana arterlere doğrudan ve kolay ulaşım imkanı sunuyor. Seçkin eğitim kurumları ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla dikkat çeken proje  Hadımköy Otoyolu gişelerine 5 dakika mesafede yer alıyor. Yeşilyaka Su projesinden Mall of İstanbul ve Büyükçekmece Marina’ya 15 dakika, İstanbul Havalimanı’na 30 dakika, Maslak-Levent’e 45 dakika,Bahçeşehir ile Akbatı AVM’ye ise 10 dakikada ulaşabilirsiniz.

Yeşilyaka Su fiyat!


Web: www.yesilyaka.com.tr/yesilyakasu 


projeye sor



Geri Dön