16 / 05 / 2024

Yeşilyaka Su yeni etap

Yeşilyaka Su yeni etap

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı satışa çıkarıldı...

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol ortaklığı ile hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Projede 472 müstakil villa bulunuyor.

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Berko İnşaat'tan Sultanbeyli'ye 302 konutluk yeni proje geliyor!

Berko İnşaat Sultanbeyli'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 619 milyon 816 bin 260 TL'ye mal olacak projede 302 konut ve 9 ticari ünite yer alacak.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor. Peki Yeşilyaka Su projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Gürtaş Yapı'dan Ümraniye'ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

Gürtaş Yapı Ümraniye'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 636 yeni konutun yer alacağı proje 2 milyar 967 milyon 249 bin 48 TL'ye mal olacak.

Yeni BMW 520d Türkiye yollarında! İşte dudak uçuklatan fiyatı

8. nesil yeni BMW 5 Serisi görücüye çıktı. Yeni 5 Serisi’nin 2.0 litre dizel motorlu ve tamamen elektrikli versiyonu Türkiye’ye giriş yaptı. Yeni BMW 520d xDrive Sedan motor seçenekleri arasına mild hibriti de (hafif hibrit) dahil etti.

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

A101’e Orkide sızma zeytinyağı 199 TL’ye, Arzum saç kurutma makinesi 399 TL’ye, cam su ısıtıcı 379 TL’ye düştü!

A101, bugünden itibaren indirim kapılarını ardına kadar açıt. Bu kapsamda, Orkide sızma zeytinyağı 199 TL’ye, Arzum saç kurutma makinesi 399 TL’ye, cam su ısıtıcı 379 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 14 Eylül 2023 Perşembe...

TOKİ Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor! Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projeyle Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor.

Fiat Egea’nın yeni kasası için geri sayım başladı: Türkiye'ye de geliyor! Yeni kasa Egea kaç TL olacak? 

Türkiye’de en çok satan otomobil modellerinin başında gelen Fiat Egea'nın yeni kasası Türkiye'ye geliyor. Peki yeni kasa Egea kaç TL olacak? İşte Yeni Fiat Egea ile ilgili detaylar...

Yeşilyaka Su yeni etap Haberi

Yeşilyaka Su yeni etap

Mega kent İstanbul’da gerçek bahçeli yaşam konseptini, Türkiye’nin önde gelen konut markaları MESA ve NUROL’un kalite ve güvencesi ile sunan Yeşilyaka projesinin ayrıcalıkları Yeşilyaka Su ile sürüyor. Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı esnek vade ve hemen teslim fırsatıyla satışa çıktı.

Benzersiz genişliğe sahip müstakil bahçe ve teraslar 

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde bulunan, 157 bin metrekarelik yeşil alanı dikkat çeken Yeşilyaka Su projesinin sakinleri güne temiz hava, enfes göl manzarası ve kuş cıvıltılarıyla başlıyor. Projede yer alan villaların müstakil bahçeleri ve terasları benzersiz ortak yeşil alanları, sakinlerine doğa ile direkt olarak temas kuracakları alanlar sağlamış oluyor. 

Projede tek ve iki katlı, büyüklükleri 226 ile 440 metrekare arasında farklılık gösteren ‘Okyanus’, ‘Nehir’, ‘Deniz’, ‘Çağlayan’, ‘Irmak’, ‘Göl’, ‘Şelale’, ‘Derya’ villa tipleri yer alıyor. Toplam 4 bin 500 metrekarelik...