27 / 04 / 2024

Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da yüzde 1 KDV avantajı!

Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da yüzde 1 KDV avantajı!

Firma: Mesa Mesken - Nurol İnşaat

Proje: Yeşilyaka Su

Mesa ve Nurol ortaklığı ile hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Projede 472 müstakil villa bulunuyor.



Yeşilyaka Su projesi Mesa ve Nurol ortaklığı ile hayata geçiriliyor. 422 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. 

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan  Yeşilyaka Su  projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.  472 villanın bulunduğu Yeşilyaka Su projesi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. 

Projede; Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna ve buhar odası, kreş, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol sahaları, bisiklet parkuru ve mini futbol sahası bulunuyor.

Büyükçekmece Yeşilyaka Su da yüzde 1 KDV avantajı!

Yeşilyaka Su projesinde 8 farklı tipte villa bulunuyor. Projedeki Deniz ve Derya ve Okyanus tiplerinde KDV oranı yüzde 20 olarak açıklanırken, Irmak, Nehir, Göl, Çağlayan, Şelale tiplerinde de yüzde 1 olarak açıklandı.

YEŞİLYAKA SU NEREDE? 

İstanbul Büyükçekmece Karaağaç’ta hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesi, İstanbul Havalimanı, TEM gişelerine ve ana arterlere doğrudan ve kolay ulaşım imkanı sunuyor. Hadımköy Otoyolu gişelerine 5 dakika uzaklıkta inşa edilen Yeşilyaka Su projesi Mall of İstanbul ve Büyükçekmece Marina’ya 15 dakika, İstanbul Havalimanı’na 30 dakika, Maslak-Levent’e 45 dakika mesafede yer alıyor. 

Web: https://www.yesilyaka.com.tr/

Telefon: 444 0 986 

Asoy Bahçeşehir'de lansmana özel yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

Laden Şile Evleri'nde yaşam başladı! 

 


projeye sor



Geri Dön