29 / 04 / 2024

İZFAŞa İzmir Fuarı hakkında suç duyurusu

İZFAŞa İzmir Fuarı hakkında suç duyurusu

Egeli Sabah'ın "İhale yasası hiçe sayıldı" ve "Egeria ihaleden önce işe başladı" başlıklarıyla manşetinden duyurduğu ihaleleri mercek altına alan Temiz İzmir Derneği, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu.

İzmir Bornova'da 16 konut satılıyor! İZBETON tarihi duyurdu! 

İZBETON A.Ş., İzmir Bornova'da yer alan 16 adet konutu satıyor. Peki İzmir'in Bornova ilçesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

DAP Gayrimenkul'den Çeşme'deki 3 bin 607 metrekarelik arsaya 80.2 milyon TL'lik teklif! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., İzmir ili Çeşme İlçesi Alaçatı Mahallesi'nde yer alan arsanın satış ihalesine katıldı. Peki DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. hangi ildeki arsa için ihaleye katıldı? DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. arsa için kaç lira teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Akaryakıtta dev indirim! İşte 20 Eylül 2022 akaryakıt fiyat listesi

Gece yarısından itibaren motorine 1 lira 74 kuruşluk indirim geldi. İstanbul'da motorinin litre fiyatı 23 lira 7 kuruşa düşerken Ankara'da 23 lira 18 kuruşa, İzmir'de ise 23 lira 2 liraya geriledi.

İzmir Karabağlar'da 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 konut satılıyor!

Karbel A.Ş, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Üçkuyular ve Basınsitesi mahallelerinde yer alan 3 adet konutu satıyor. İşte fiyatlar ve tüm detaylar...

İzmir Çiğli'de satılık 23 bin 686 metrekare arsa! 87 milyon TL'ye...

İZELMAN A.Ş., İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi 35280 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor...

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

43. Yapı Fuarı'na pandemiye rağmen yüksek katılım!

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’a 14 ülkeden 238 yabancı satın almacıyı ağırladı. Fuar’ın gördüğü ilgi Türk yapı sektörünün ihracat konusunda parlak bir döneme girdiği şeklinde yorumlanıyor.

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

Turkcell'den İzmir Bornova'da 80 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Turkcell Gayrimenkul Hizmetleri A.Ş., İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 358 ada 219 parselde kayıtlı gayrimenkulü 80 milyon TL'ye satıyor...

BİM'den Yılmaz Erbek Apartmanı ruhsat açıklaması!

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş İzmir'deki depremde en fazla hasar gören binalardan olan Yılmaz Erbek Apartmanı ile ilgili açıklama yaptı.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

TURYAP'tan 619.7 milyon TL'ye satılık 100 gayrimenkul!

TURYAP, birçok inşaat şirketinin markalı konut projelerini 619 milyon 764 bin 296 TL'ye 13'üncü Gayrimenkul Fuarı'nda satışa sunacak. Fuar, 24 Mart 2019 günü Hilton Bosphorus Convention Center Etkinlik Salonu'nda düzenlenecek.

İZFAŞa İzmir Fuarı hakkında suç duyurusu Haberi

İZFAŞa İzmir Fuarı hakkında suç duyurusu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin fuarcılık şirketi İZFAŞ'taki ihale skandalları yargıya taşındı. Dernek aynı zamanda Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne de şikayet dilekçesi gönderdi. İZFAŞ, Yeni Fuar Alanı'nın tesis bakım onarımı için hizmet alım ihalesine çıkmış, 13 Şubat 2015'te gerçekleşen 1 Mart - 31 Mayıs 2015 tarihleri arasını kapsıyordu. Firmanın, Fuar İzmir'in iklimlendirme, soğutma, klima soğutma odası grupları, rooftop ve paket tipi 97 adet fanın temizlenmesi, kontrol ve bakımının yapılması, aydınlatma elektrik ve jetfan (otopark egzoz gazı tahliyesi) elemanları, sıhhi tesisat sistemleri, basınçlı hava (kompresör) ile yangın sistemlerinin bakım, onarım, kontrol ve işletimini yapması öngörülmüştü. 


HAK EDİŞTEN KESİN!

İhaleyi KDV hariç 838 bin 659 liraya Almer Isıtma Soğutma ve Makina İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Şirketi adına Murat Yıldız almıştı. Gerek ihale şartnamesinde gerekse...