29 / 04 / 2024

Izka İnşaat kütahya modern

Izka İnşaat kütahya modern

Izka lnşaat ve Kütahya Belediyesi iş birliği ile yapımı devam eden proje Kütahya Modern, insanlara rahat yaşam alanları sunarken, şehir ekonomisine de büyük katkı sağlamakta, istihdam alanını genişletmekte...

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi kuruldu!

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Bilbay tarafından kuruldu.

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kalanbak tarafından kuruldu.

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Nazif İfaret tarafından kuruldu.

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

Kütahya'da millet bahçesi inşaatı için düğmeye basıldı!

Kütahya'da yapılacak olan millet bahçesi için inşaat çalışmaları başlıyor. İhalesi gerçekleşen projenin 400 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çiftçi tarafından kuruldu.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 315 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Simav İlçesi Muradınlar Mahallesi 315 Konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya 143 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Çavdarhisar İlçesi 4. etap 143 Adet Konut İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbayrak Yol Yapım İnşaat Köprü Doğal Gaz Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Aka tarafından kuruldu. 

TOKİ Kütahya 198 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya 24 derslikli okul ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya ili İnköy Mahallesi 24 Derslikli İlköğretim Okulu İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İkmal işi ihalesini bugün saat 15:00'de gerçekleştirecek.

Izka İnşaat kütahya modern Haberi

Izka İnşaat kütahya modern

Izka lnşaat ve Kütahya Belediyesi iş birliği ile yapımı devam eden proje Kütahya Modern, insanlara rahat yaşam alanları sunarken, şehir ekonomisine de büyük katkı sağlamakta, istihdam alanını genişleten ve yararlı iş gücünü arttıran projede 8 bin 500 ton demir ve 110 bin metreküp beton kullanılıyor. Kütahya Modern, zengin bitkiler ile süslenmiş özel peyzaj konsepti. yeşil alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ve 7/24 güvenlik sistemi ile Kütahya'da ilkleri yaşatacak nitelikte. 


'İnsan Canından Daha Değerli Bir Şey Yok' düşüncesi ile hareket ettiklerini belirten Izka İnşaat Kurumsal iletişim Koordinatörü Sedef Dugalı. "Son deprem yönetmeliğine uygun inşaat sistemi. Fore Kazık ve Tünel Kalıp Sistemi ile binalarda depreme karşı olağanüstü koruma sistemi geliştirdik" dedi. 


"Hedef sadece Teni Bina' değil. 'İçinde Güven ile Yaşanan Çevresine Yararlı Yeni...