29 / 04 / 2024

Izka İnşaat

Izka İnşaat

Izka lnşaat ve Kütahya Belediyesi iş birliği ile yapımı devam eden proje Kütahya Modern, insanlara rahat yaşam alanları sunarken, şehir ekonomisine de büyük katkı sağlamakta, istihdam alanını genişletmekte...

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova!

İzka İnşaat Park Yaşam Bornova ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Bornova detayları...

İzka İnşaat'tan Bayraklı'ya 400 milyon liralık proje!

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İzka İnşaat'tan konut atağı!

İzka İnşaat Yönetim Kurlu Başkanı Azat Yeşil, 300 milyon TL yatırımla Bayraklı’da İzka Port projesini hayata geçireceklerini söyledi. Yeni yatırımları ve sektördeki gelişmeleri değerlendiren Yeşil, ''Dalgalanmalardan etkilenmiyoruz'' dedi.

İzka İnşaat'ın yeni projesi: Park Yaşam Santorini!

İzmir'de yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren İzka İnşaat son projesi Park Yaşam Santorini ile de fark yaratmak istiyor. 

İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı!

İzmir-Çiğli'de konumlandırılan Park Yaşam Ataşehir projesi "İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı...

Er İzka İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er İzka İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mahmut İzciay tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İZKA İnşaat'tan Yeşildere'ye 300 milyonluk yatırım!

İZKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Ekonomik sıkıntı dedikodularına inat yatırımlara devam edeceğiz. Merkez Yaşam Konak Projesi başladı” dedi.

İZKA İnşaat 3 yeni projeye başlıyor!

İZKA İnşaat'ın kurucusu Azat Yeşil, Türkiye'nin dört yanında devasa kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştiriyor. Yeşil'e göre yanlış dönüşüm anlayışı İzmir'in geleceğini kilitleyecek hale geldi.

İZKA İnşaat MIPIM'da Yaşam Ataşehir Projesi'ni tanıtacak!

İZKA İnşaat 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de boy gösterecek. Yaşam Ataşehir Projesi, yatırımcıların beğenisine sunulacak.

22.Eres Konferansı'nda İzmir anlatıldı!

ERES 22. Uluslararası Konferansı'na IZKA İnşaat firması adına katılan Merve Kaya İzmir'le ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun konusunun, izmir'de merkez dönüşümü ve gayrimenkul geliştirme konusundaki fırsatlar' olduğu öğrenildi.

İzka İnşaat Karşıyakalı futbolculara Karşıyaka Tower'dan daire verecek!

Başkan Azat Yeşil'in firması İzka İnşaat'ın Girne Caddesi ile Anadolu Caddesi kesiştiği bölgede yaptığı Karşıyaka Tower'dan Karşıyakalı Berkan, Rıdvan, Mehmet Yiğit, Onur Alkan ve Cenk Güvenç'e 2 daire verecek...

Azat Yeşil'den Karşıyakalı futbolculara İzka İnşaat Karşıyaka Tower'dan daire!

Karşıyaka, Berkan, Rıdvan, Mehmet Yiğit, Onur Alkan ve Cenk Güvenç'e ikinci Başkan Azat Yeşil'in firması İzka İnşaat'ın Girne Caddesi ile Anadolu Caddesi kesiştiği bölgede yaptığı Karşıyaka Tower'dan 2 lüks daire verecek.

Izka İnşaat Haberi

Izka İnşaat

Izka lnşaat ve Kütahya Belediyesi iş birliği ile yapımı devam eden proje Kütahya Modern, insanlara rahat yaşam alanları sunarken, şehir ekonomisine de büyük katkı sağlamakta, istihdam alanını genişleten ve yararlı iş gücünü arttıran projede 8 bin 500 ton demir ve 110 bin metreküp beton kullanılıyor. Kütahya Modern, zengin bitkiler ile süslenmiş özel peyzaj konsepti. yeşil alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ve 7/24 güvenlik sistemi ile Kütahya'da ilkleri yaşatacak nitelikte. 


'İnsan Canından Daha Değerli Bir Şey Yok' düşüncesi ile hareket ettiklerini belirten Izka İnşaat Kurumsal iletişim Koordinatörü Sedef Dugalı. "Son deprem yönetmeliğine uygun inşaat sistemi. Fore Kazık ve Tünel Kalıp Sistemi ile binalarda depreme karşı olağanüstü koruma sistemi geliştirdik" dedi. 


"Hedef sadece Teni Bina' değil. 'İçinde Güven ile Yaşanan Çevresine Yararlı Yeni...