16 / 05 / 2024

İzka projesi

İzka projesi

İzka projesi kapsamında okul binası havalandırma, elektrik, tadilat ve inşaat işleri, İTO Vakfı tarafından ihaleye çıkıyor. İhalesi, 4 Ağustos 2014 tarihinde saat 09.00'da yapılacak.

Park Yaşam Santorini projesi mimarisiyle dikkat çekiyor!

İzka İnşaat İzmir Çiğli'de Park Yaşam Santorini Projesi'ni gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Körfez manzarasına sahip olacak proje,  “Mahallede yaşam var” sloganıyla ön plana çıkıyor.

İZKAPORT projesi rekor kıracak!

İZKA İnşaat'ın İzmir Bayraklı'daki projesi bir rekora imza atacak. 34 katlı planlanan İZKAPORT'ta her ay 4 kat birden çıkılacak. 

İzka İnşaat'ın yeni projesi: Park Yaşam Santorini!

İzmir'de yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren İzka İnşaat son projesi Park Yaşam Santorini ile de fark yaratmak istiyor. 

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi MIPIM Fuarı'na damgasını vurdu!

Ege’nin parlayan yıldızı Uşak’ta İZKA İnşaat tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarı’na damgasını vurdu.

İZKA İnşaat MIPIM'da Yaşam Ataşehir Projesi'ni tanıtacak!

İZKA İnşaat 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de boy gösterecek. Yaşam Ataşehir Projesi, yatırımcıların beğenisine sunulacak.

Tek Tuşla Menderes Projesi, İzmir'i çağın bir adım önüne taşıyor!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ile birlikte hazırladıkları Tek Tuşla Menderes Projesi'nin ilçeyi çağın bir adım önüne geçirdiğini söyledi.

BOSBİ Altyapı Geliştirme Projesi açılış toplantısı yapıldı!

Bergama OSB (BOSBİ) Altyapı Geliştirme Projesi açılış toplantısı Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda (EBSO) gerçekleştirildi. İZKA'dan alınan 2 milyon liralık destekle BOSBİ'nin yağmur suyu, pis-temiz su hattının inşaatı ve yol hafriyatlarının tamamlanak..

İzka projesi kapsamında yapılacak okul inşaatı ihalesi 4 Ağustos'ta!

İzka projesi kapsamında okul binası havalandırma, elektrik, tadilat ve inşaat işleri, İTO Vakfı tarafından ihaleye çıkıyor. İhalesi, 4 Ağustos 2014 tarihinde saat 09.00'da yapılacak.

Flora Bahçekent projesi!

Flora Bahçekent projesi, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat ortak projesi olarak TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO A.Ş güvencesiyle yaşama geçiriliyor. 875 dairenin yer aldığı projede 36 ay sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

Özka Ortaklar Royal projesi!

4 bin 500 metrekare alan üzerinde 10 katlı 2 blok halinde yükselen Özka Ortaklar Royal projesi toplam 100 adet daire ve 12 ticari biriminden meydana geliyor

Bahçekent Flora projesi!

Bahçekent Flora projesi İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı imzası taşıyor. Bahçekent Flora projesi İstanbul Hadımköy - Hoşdere Yolu üzerinde inşa ediliyor.

Kemalpaşa OSB'nin projesi İZKA'dan hibe almaya hak kazandı!

KOSBİ, Kemalpaşa Kız Meslek Lisesi ile birlikte, İzmir Kalkınma Ajansı'na (İZKA) sunduğu 'Gıda teknolojisi alanındaki yenilikçi uygulamaların yaygınlaştırılması" konulu projesi başarılı bulunarak hibe almaya hak kazandı.

Özka İnşaat'ın Cezayir projesi Ağustos'ta tamamlanacak!

Cezayir'de tamamladıkları ve devam eden projeleri Kur İnşaat ile ortaklaşa yürüttüklerini aktaran Özka İnşaat Genel Müdürü Sinan Özbay, Konstantin şehrinde 3 bin dairelik konut projesinin inşaatına devam ettiğini söyledi.

İzka projesi Haberi

İzka projesi



İzka projesi kapsamında bodrum okul binası havalandırma, elektrik, tadilat ve inşaat işleri, İTO Vakfı tarafından ihaleye çıkıyor. 


Söz konusu ihale İTO Vakfı Süleyman Taştekin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde 4 Ağustos tarihinde saat 09:00'da yapılacak. 




İHALE İLANI:


2014/90656.


ELEKTRİK TDL.İNŞAAT KARABAĞLAR İTO VAKFI SÜLEYMAN TAŞTEKİN MESLEKİ VE TKN.A.LİSE - 


Evrak No: 624 


İZKA PROJESİ KAPSAMINDA BODRUM KATI II BLOK HAVALANDİRMA .ELEKTRİK .TADİLATVE İNŞAAT İŞLERİ ANADOLU MESLEK LİSESİ 




ERKEK TKKNİKı-İ/MİU KONAK İTO VAKFI S MİLLİ EĞİTİM BAKAM.IĞIMÜSTESARLIK İZKA PROJESİ KAPSAMINDA BODRUM KATİ B BLOK HAVALANDIRMA .ELEKTRİK .TADİLAT VE İNŞAAT İŞLERİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 21 inci maddesinin e bendine göre pazarlık usulü ile ihale «îiivU'kUr, ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almakladır: İhale Kayıt Numarası ¦ 2014/90(i56 1- İdarenin ») Adresi : 502/2 Sk...