02 / 05 / 2024

İzmir 35 Projenin 7 tanesi tamamlandı

İzmir 35 Projenin 7 tanesi tamamlandı

İzmir'in potansiyelini ortaya çıkaracak projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirten Yıldırım, bu süreçte "ideolojik temelli engellemelerle" karşılaştıklarını belirtti.

İzmir'de 2019-2023 yılları arasındaki 165 projenin 144'ü tamamlandı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2019-2023 yılları arasındaki 165 projenin 144’ünü tamamlayarak yüzde 87 başarı oranına ulaştıklarını duyurdu. 

TOKİ, 11 ildeki 69 adet arsayı satıyor! İstanbul, İzmir, Ankara da var! Yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatıyla!

TOKİ aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de yer aldığı 11 ildeki 69 adet arsayı yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatı ile satıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir 35 Narlıdere satışta! Yeni proje!

Fi İnşaat ve Madencilik tarafından İzmir'de inşa edilen İzmir 35 Narlıdere konut projesinde satışlar başladı. 192 adet konutun yer aldığı deniz manzaralı konutlar 2024 Nisan ayında teslim edilecek.

İzmir Çiğli Tramvay Hattı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilen tramvay hattı projesinde tamamlanma oranı yüzde 35’e ulaştı.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

İzmir Dikili'de 35.5 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Dikili İcra Dairesi, İzmir İli Dikili İlçesi İsmetpaşa Mahallesi Gölcivarı Hanımçiftliği Mevkii, 382 ada, 22 parsel, ve İzmir İli, Dikili İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi Akkuyu Alanı Mevkii, 383 ada, 27 parselde yer alan tarlaları toplam 35 milyon 549 bin 735 TL'ye icradan satıyor...

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 35'i tamam!

Temeli 2 yıl önce atılan 766 hektarlık alanda projelendirilen Rize Artvin Havalimanı'nın yüzde 35'i tamamlandı. Projenin temeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılmıştı. 

İkinci 100 günde ulaştırma ve altyapı atağı!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı kapsamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca 35 projenin gerçekleştirilmesi planlanıyor...

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 35'i tamam!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olarak hayata geçiriliyor.  Hastane inşaatının yüzde 35'i tamamlandı.

Aziz Kocaoğlu: İzmir'e 30-35 bin kişilik stat lazım!

"İzmir Spor Tarihi Sempozyumu"nda açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İzmir'in uluslararası müsabakalar için en az 30-35 bin kişilik bir stada acil olarak ihtiyacı var" dedi.

Aziz Kocaoğlu'dan İzmir'e 35 bin konutluk dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'e 35 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi müjdesi verdi. 

Zonguldak'ta 35 yeni proje hizmete açıldı!

Zonguldak'ta toplu açılış töreni gerçekleşti. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı. Törende konuşan Erdoğan, ''14 yılda Zonguldak'a 14 katrilyonluk yatırım yaptık.Bugün de 35 ayrı projenin toplu açılışını gerçekleştiriyoruz'' diye konuştu.

İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi İDK toplantısında değerlendirilecek!

Başbakan Binali Yıldırım'ın 2011 genel seçim sürecinde açıkladığı "35 İzmir 35 Proje" içerisinde yer alan İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi'nin detayları, ÇED süreci kapsamında 17 Ocak 2017 tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısında değerlendirilecek.

İzmir 35 Projenin 7 tanesi tamamlandı Haberi

İzmir 35 Projenin 7 tanesi tamamlandı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir için 2011 seçimlerinde ortaya koydukları 35 Proje'nin 25'ine başladıklarını ve 7 tanesini de tamamladıklarını bildirdi. Bu projeleri "lafta ya da basılan broşürlerde bırakmadıklarını" anlatan Yıldırım, uygulama safhalarında, "büyük bölümü ideolojik temelli engellemelerle karşılaştıklarını" dile getirdi. 35 İzmir Projesi ile potansiyelini ortaya çıkararak İzmir'i Türkiye ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan ikinci şehir konumuna getireceklerini anlatan Yıldırım, "Bizim hedefimiz belli: İzmir'i ulaşımda, iletişimde, sağlıkta ve eğitimde her türlü sorunun çözmüş, marka şehir yapmak. Bu amaçla söz verdiğimiz projelerimizi ne olursa olsun bir bir hizmete alacağız. Önümüze kim çıkarsa çıksın İzmir'in, İzmirli vatandaşlarımızın bu hizmetlerden mahrum kalmasına izin vermeyeceğiz. Bu projelerin önünde durmak isteyenler şunu unutmasınlar; bizler gideriz ama hizmetler İzmir'de kalacak. Gerçekleştirilen bu...