11 / 05 / 2024

izmir Aktif Yaşam Merkezleri

izmir Aktif Yaşam Merkezleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, yaşlı ve engellilere hizmet verecek olan " Aktif Yaşam Merkezleri " projesinde sona gelindiğini dile getirdi...

Merkez Yaşam Konak satışta! İZKA'dan İzmir'e 347 konutluk yeni proje!

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesi satışa çıktı. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede 347 konut yer alıyor...

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

İntema İnşaat, İntema Yaşam Ev'in hisselerini devraldı!

İntema İnşaat, sermayesinin tamamına sahip olduğu yüzde 100 bağlı ortağı İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde şirket tarafından devir alınması karar verildi. 

İntema İnşaat ve İntema Yaşam Ev birleşti!

İntema İnşaat, İntema Yaşam Ev ve Mutfak Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin oy hakkı veren paylarının tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde şirket tarafından "devir alınması" suretiyle bünyesinde birleşilmesine karar verildi. 

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Folkart, İzmir'de en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu!

Kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar 11 farklı projeyi tamamlayarak teslim eden Folkart, İzmir’de inşaat şirketleri arasında en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu...

Diyarbakır Aktif Yaşam Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda engellilerin kullanımına uygun şekilde 1012 metrekare alanda hayata geçirdiği Aktif Yaşam Merkezi tamamlanıyor.

Etra HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri satış ofisi!

614 adet birim bulunan Etra HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nde 55 yaş üstü vatandaşlar aktif, keyifli ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak..

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri nerede?

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunuyor. Peki HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri nerede hayata geçiriliyor?

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat 2018!

Aktif, sağlıklı ve doğal yaşamı bir arada sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Proje ile 55 yaş üstü vatandaşlar keyifli, aktif ve güvenli bir emeklilik yaşamına adım atmış olacak..

İzmir'e Merkez Yaşam Konak projesi geliyor!

Ocak-Şubat gibi inşaat çalışmaların başlayacağı ‘Merkez Yaşam Konak projesi 38 katlı tek blok şeklinde yükselecek. Proje konut projesi olarak hayata geçirilecek.

Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi!

Daire fiyatlarının 199 bin TL'den başladığı Dap İzmir projesinde çalışmalar devam ediyor. Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi sunuluyor. 

izmir Aktif Yaşam Merkezleri Haberi

izmir Aktif Yaşam Merkezleri


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, yaşlı ve engellilere hizmet verecek "Aktif Yaşam Merkezleri projesinde sona gelindiğini söyledi. 2014 yılı içerisinde yapımına başlanacak olan Aktif Yaşam Merkezleri ile ilgili bilgi veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, "Bu merkezlerde kütüphane, gençlik bölümü, yaşlılar için destek bölümleri, berber, bakkal, kitap satış alanları, engellilerce üretilmiş ürünlerin sergi alanı, etkinlik salonları, iş ve meslek eğitim bölümleri, oyun eğlence salonları, proje geliştirme AR-GE bölümleri, yemekhane, sağlık ünitesi, revir, çok amaçlı etkinlik avlusu, misafirhane, konferans salonu, duyu, hobi bahçeleri, terapi havuzu gibi önemli bölümler yer alacak. Yaşlılarımıza ve engellilerimize gündüzlü ve yatılı bakım da sunacak merkezlerimizde rehabilitasyon hizmetleri de verilecek" dedi. Hotar, "Yaşlı ve engellilerimize verdiğimiz önemin bir...