07 / 05 / 2024

İzmir Alaçatı Alavela fiyat

İzmir Alaçatı Alavela fiyat

Satışlarına devam eden projede son 2 villa kaldı. Toplam 17 adet evden oluşan proje İzmir İl'i Çeşme İlçe'sinde yer alıyor. Projede evler 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Çeşme Alaçatı'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çeşme Alaçatı Port'ta son durum ne?

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası’nın İzmir şubeleri, Çeşme’de hayata geçirilen Alaçatı Port’ta kaçak yapılaşma olduğunu ileri sürdü. Sulak alanda, 24 adet lüks villa inşaatına başlandığı ve su kotu derinleştirilerek kanal açıldığı ifade edilerek, yasa dışı faaliyete girişildiği belirtildi. 

Alaçatı'daki inşaatlar için Şehir Plancıları Odası'ndan çağrı!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Alaçatı'daki inşaatların kanuna aykırı olduğunu dile getirerek inşaatların durdurulması gerektiğini dile getirdi. 

Çeşme-Alaçatı havalimanına gerek var mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çeşme-Alaçatı'ya bir havalimanı yapılmasına ne gerek var. İzmir’de Adnan Menderes Havalimanı yeterli. Üstelik arada şahane bir otoyol var" dedi. Peki Çeşme-Alaçatı havalimanına gerçekten gerek var mı?

Alaçatı ve Zeytineli'deki arazilerin kamulaştırılması meclis gündeminde!

İzmir'in Alaçatı ve Zeytineli mahallelerindeki arazilerin bir bölümünün kamulaştırılması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Dervişoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alaçatı Havalimanı tartışma konusu oldu!

İzmir Çeşme'ye bağlı turizm cenneti Alaçatı’da gelecek yıl nisan ayında ihalesi çıkacak havalimanı tartışma konusu oldu.

Resort Zigana Alaçatı Hotel 200 milyon Euro'ya satılıyor!

Trabzonspor kulübü eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, geçen sene hizmete açtığı İzmir Alaçatı'da bulunan Resort Zigana Alaçatı Hoteli'ni satıyor.

Alaçatı'ya milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor!

İzmir’de yazlık sektöründe Çeşme'ye yeni rakip çıktı. Alaçatı’da milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor.

Çeşme ve Alaçatı Havalimanı ihalesi başladı!

Yapım süresi 24 ay sürecek olan İzmir Çeşme ve Alaçatı Havalimanı ihalesi başladı. İhalede zarflar açılıyor...

Tugay Kerimoğlu Alaçatı'da ev arıyor!

İzmir'de tatil yapan eski futbolcu Tugay Kerimoğlu ve eşi Etkin Kerimoğlu Alaçatı'da ev aradığını bildirdi.

İzmir Alaçatı yatırımcıların gözdesi olacak!

YV Emlak Kurucusu Yiğit Varhan, İstanbul İzmir otoyolu ve Alaçatı Havalimanı'nın tamamlanmasıyla birlikte İzmir Alaçatı'da konut ve arsa fiyatlarında yükselme yaşanacağı belirtti.

Gizem Karaca'nın Alaçatı'daki villasının inşaatı başladı!

Oyuncu Gizem Karaca ve nişanlısı Kemal Ekmekçi evlenince İzmir Alaçatı'ya taşınacak. Çift, villasının inşasına başladı. Karaca'ya İzmirli hayranlarından tebrik mesajı yağdı.

İzmir Alaçatı Alavela fiyat Haberi

İzmir Alaçatı Alavela fiyat

Sev-ye İnşaat imzasıyla inşa edilen projede ev seçenekleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 17 villadan meydana geliyor.


İzmir İl'i Çeşme İlçe'sinde Çamlık Yol'da hayata geçirilen proje ev alanları 120 metrekare, 162 metrekare, 171 metrekare olarak tasarlandı.


Alavela Alaçatı projesinde ortak kullanım alanlarının içerisinde yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları, yeşil alan, otoparkın yer alıyor.


İzmir Alaçatı Alavela'da satışlar devam ediyor; kalan son 2 villada fiyatlar 1 milyon 300 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.


Alavela Alaçatı adres

Tokoğlu Mahallesi 1500 Sokak NO:42 AlaçatıÇeşme / İZMİR


Alavela Alaçatı iletişim

Telefon: 0 232 259 13 13

http://www.alacatialavela.com/

Tülay...