03 / 05 / 2024

İzmir B-Life Ataşehir Evleri mail adresi

İzmir B-Life Ataşehir Evleri mail adresi

Berberoğlu İnşaat ve Entegre İnşaat ortak imzasıyla hayata geçirilen B-Life Ataşehir Evleri projesinde toplam 84 adet daire bulunuyor. B-Life Ataşehir Evleri'nde fiyatlar 228 bin TL'den başlıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 6 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 5 milyar 995 milyon Türk Lirası olarak kabul edildi.

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir adayı Nihat Zeybekci!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci oldu. Zeybekci, AK Parti grubunda gelen tebrikleri kabul ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 60 daire!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Karabağlar Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 60 adet dairenin satış ihalesi 29 Kasım 2018 tarihinde saat 14:00'te yapılacak...

İzmir Büyükşehir Sign of the City'den iki ödülle döndü!

"Sürdürülebilir Ulaşım" ve "İzmir Tarih" projeleri ile Sign of the City yarışmasında iki ödüle birden sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda yarışmada en çok ödül alan yerel yönetim oldu.

İzmir Büyükşehir'den taşınmaz satışıyla ilgili iddialara yanıt!

14 yılda 2 milyar TL kamulaştırma yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi,  Çiğli, Karşıyaka ve Bornova ilçelerindeki 39 adet gayrimenkul ile ilgili açıklama yaptı.

İzmir Büyükşehir'den 5 yeni itfaiye binası!

Hizmet sınırları genişleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, uzak bölgelere daha hızlı ulaşabilmek amacıyla 5 ilçede itfaiye hizmet binası inşa ediyor. 

İzmir Büyükşehir Meclisi'nde Körfez Geçişi Projesi konuşuldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ağustos ayı ikinci oturumunda konuştu. Kocaoğlu, ÇED iptal davasında yürütmeyi durdurma kararı verilen Körfez Geçiş Projesi ile ilgili konuştu.

Ataşehir şirketlerin yeni merkezi oluyor!

Ofis piyasasında merkezi iş alanı olan Levent'in ardından Ataşehir gözde ofis alanı olmaya başladı. Anadolu Yakası'nda daha önce iki köprüye yakınlığıyla öne çıkan Ümraniye'yi planlı yapısıyla gölgede bırakan Ataşehir'e son iki yılda 27 şirket taşındı.

İzmir Büyükşehir'den metro vagonları için yer altı otoparkı!

Genişleyen metro ağı için 95 yeni vagonu filosuna katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu vagonları Halkapınar’da inşaatına devam ettiği 2 katlı yer altı otoparkında konuşlandıracak.

İzmir Büyükşehir'e tahsis edilecek 60 arsa meclis gündeminde!

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesine tahsisi için başvuru yapılan arsalar meclis gündemine taşındı..

İzmir Büyükşehir'den 800 kişilik yurt!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin barınması için Bornova Evka 3'te 800 kişilik yurt inşa edecek.

İzmir Büyükşehir yatırım harcamalarını 27 kat artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yatırım harcamalarını son 14 yılda tam 27 kat artırdı ve 15 milyar liranın üzerine çıktı. 

İzmir Büyükşehir 2017'de kentsel dönüşümde atağa kalktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım toplamı beş yıllık döneme göre yüzde 86 arttı. Çalışmalar kırsaldan kente kadar uzanırken kentsel dönüşüm kapsamında birçok projeye başlandı.

İzmir B-Life Ataşehir Evleri mail adresi Haberi

İzmir B-Life Ataşehir Evleri mail adresi

İzmir B-Life Ataşehir Evleri projesi toplam 5 bin 200 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 3 blok şeklinde yükselen projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


İzmir B-Life Ataşehir Evleri projesinde toplam 84 adet daire bulunuyor. İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselen projede dairelerin alanları 65 metrekare ile 176 metrekare alan arasında değişiyor.


İzmir B-Life Ataşehir Evleri projesinde fitness centre, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, toplantı salonu, sinema odası, playstation odası ve çocuk oyun odası gibi sosyal seçenekleri bulunuyor.


İzmir B-Life Ataşehir Evleri projesinde 1+1 daireler 228 bin TL ile 252 bin TL, 2+1 daireler 330 bin TL ile 360 bin TL, 3+1 daireler 460 bin TL ile 560 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa...