18 / 05 / 2024

İzmir Basmane dönüşüm

İzmir Basmane dönüşüm

Basmane'nin yaşadığı dönüşüm ders oldu. İzmir Ekonomi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Programı yüksek lisans öğrencileri, mültecilere ev sahipliği yapan Basmane'nin fiziksel ve tarihsel dokusunu inceledi.

İzmir 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

İzmir 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar 2019?

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Uzundere 3. etap kentsel dönüşüm ihalesi 4 Ekim'de!

İzmir Uzundere dönüşümünde 3. etabın ihale tarihi belli oldu. İhale tarihi ve ihaleye katılım şartları bugünkü Resmi Gazete'de duyuruldu..

Feyzullah Yetgin: Kentsel dönüşüm sürecini fırsata çevirmeliyiz!

İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı’nda konuşan GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, “Kentsel dönüşüm sürecini, tüm sıkıntılara rağmen fırsata çevirmemiz gerekiyor” dedi.

Mehmet Özhaseki, İzmir Kentsel Dönüşüm Kurultayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kaya Termal Otel'de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayına katıldı.

İzmir'de Bakanlık onaylı kentsel dönüşüm!

İş adamları Teoman Timincioğlu ile Ahmet Kıran, İzmir'in kentsel dönüşümünle yenilenmesine katkı koyabilmek için İzmir Kentsel Dönüşüm A.Ş'yi kurdu.

İzmir Basmane'deki dönüşüm üniversitede ders oldu!

Basmane'nin yaşadığı dönüşüm ders oldu. İzmir Ekonomi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Programı yüksek lisans öğrencileri, mültecilere ev sahipliği yapan Basmane'nin fiziksel ve tarihsel dokusunu inceledi.

Ekrem Demirtaş: İzmir'de dönüşüm bir an önce gerçekleştirilmeli!

Bakan Tüfenkci, Bakanlık Toplantı Salonu'nda İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş ve beraberindeki heyeti kabul etti. İZTO Başkanı Demirtaş İzmir'de dönüşüm projelerinin bir an önce gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2016!

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 bedelleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı olarak ne kadar ödenecek? İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar oldu?

İzmir'in dönüşümü Türkiye'ye örnek olacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kültürpark'taki değişimi anlattı: Basmane kapısı girişindeki holleri yıkıp, oraya Kültür ve Sergi Sarayı yapacağız Başkan Kocaoğlu, Kentsel Dönüşüm'e de diğer illerden farklı baktıklarını kaydetti.

İzmir'deki dönüşüm emlak piyasasını hareketlendirecek!

İzmir, kentsel dönüşüm alanında potansiyeli yüksek bir şehir. Özellikle şehir merkezindeki çarpık yapılaşma öncelikli kentsel dönüşüm çalışmaları tetikleyecek daha sonrasında ise piyasa dinamikleri İzmir gayrimenkul piyasasını fazlasıyla hareketlendirmesi

İzmir Belediyesi kentsel dönüşümü yarışma ile yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi "Kentsel Dönüşüm ve Gelişini Alanı" olarak ilan edilen Gaziemir, Aktepe ve Emrez Mahallelerindeki kentsel dönüşüm için yarışma düzenleyecek.

İzmir Kemalpaşa'da 2 bin 100 binada kentsel dönüşüm uygulanacak!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 2 bin 100 bina için gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesinin yetki devir töreni yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce törene katıldı..

İzmir Basmane dönüşüm Haberi

İzmir Basmane dönüşüm

Basmane'nin yaşadığı dönüşüm ders oldu. İzmir Ekonomi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Programı yüksek lisans öğrencileri, mültecilere ev sahipliği yapan Basmane'nin fiziksel ve tarihsel dokusunu inceledi. Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aslı Ceylan Öner ile Yrd. Doç. Dr. Bahar Durmaz'ın öncülüğünde gerçekleşen araştırma gezisinin ardından elde edilen bilgiler, 2017 yılında ABD'de düzenlenecek panelde sunulacak.


Habertürk...