21 / 05 / 2024

izmir belediyesi fikir yarışması başvuruları

izmir belediyesi fikir yarışması başvuruları

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği "İzmir Akdeniz Akademisi Tasarım Koridorları Ulusal Fikir Yarışması" için başvurular bugün başladı. Son başvuru tarihi 8 Eylül 2014 Pazartesi günü olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekibi hasar tespiti için İzmir’de! 

İzmir'de meydana gelen depremin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 12 kişilik ekip, İzmir'de 700 binada hasar tespit incelemesi gerçekleştirdi. 

Silivri Belediyesi'nden İzmir'e hasar tespit ekibi! 

Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki 4 inşaat mühendisi, deprem bölgesi İzmir’de hasar tespit çalışmalarına destek olmak için görevlendirildi. 

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

İzmir Bayraklı Belediyesi çürük yapıları 10 yıl önce raporladı!

Deprem incelemesi için İzmir’e CHP’li Seyit Torun, “Belediyeler İzmir’de 11 binin üzerinde binayı denetlemiş. Bayraklı Belediyesi, yıkılan 3 bina dahil, Bayraklı’da 208 çürük bina tespit edip Çevre Bakanlığı’na bildirmiş. Neden gereği yapılmadı” dedi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde ihale kavgası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin encümen kararı ile Karabağlar’da satışa çıkardığı 57 konutun 52’sine bir inşaat firması talip oldu. Firmanın ihaleye girerek konutların fiyatlarınıartırdığını belirten vatandaşlar belediye önünde tepkilerini gösterdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bilim Kurulu'ndan AVM açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bilim Kurulu koronavirüs salgınında normalleşme sürecinin ilk adımı olarak 11 Mayıs Pazartesi günü alışveriş merkezlerinin açılması ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İzmir Büyükşehir Belediyesi AVM'leri kapatıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle AVM'leri geçici olarak kapatıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi 62 lojmanı satışa çıkardı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 62 adet kamu konutu ihale ile satılacak. İhale 12 Mart'ta yapılacak. Fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor...

Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin inşaatını İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak! 

Elazığ'da inşaatı yarım kalan Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ni CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Çalışmalar yasal süreç tamamlandıktan başlayacak. 

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'nden okullara tadilat! 

İzmir Kemalpaşa Belediyesi, okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak için okulları yeniledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 6 milyar TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 5 milyar 995 milyon Türk Lirası olarak kabul edildi.

İzmir Aliağa Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Aliağa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vatandaşlara emlak vergisi ödemeleri hakkında uyarı yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 60 daire!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Karabağlar Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 60 adet dairenin satış ihalesi 29 Kasım 2018 tarihinde saat 14:00'te yapılacak...

izmir belediyesi fikir yarışması başvuruları Haberi

izmir belediyesi fikir yarışması başvuruları


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği "İzmir Akdeniz Akademisi Tasarım Koridorları Ulusal Fikir Yarışması" için başvurular bugün başladı. Son başvuru tarihi 8 Eylül 2014 Pazartesi günü olacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, İzmir Akdeniz Akademisi; tasarım araştırmaları, tasarım uygulama araçları, tasarım yapıları, tasarım etkinlikleri, tasarım ödülleri, tasarım projeleri ve tasarım yayınları konularında çalışmalarına devam ediyor. İzmir Akdeniz Akademisi, bu dizge içinde önemli bir adım olarak "Tasarım Koridorları Ulusal Fikir Yarışması" ile İzmirlilere, tasarımla yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.


Yarışma İzmir'in tasarım ve inovasyon alanlarında desteklenmesi hedefi doğrultusunda; kentte tasarım kavramını geniş kitlelerle buluşturacak, kentlilere tasarım bilinci kazandıracak ve tasarım etkinliklerini barındıracak mekanın tasarlanmasını sağlayacak.


Yarışmaya bireysel ya da ekip olarak katılım mümkün olacak. yarışmaya katılmak isteyen adayların, jüri üyelerini ve raportörleri belirleyenler ve...