20 / 05 / 2024

izmir belediyesi inciraltı projesi son durum

izmir belediyesi inciraltı projesi son durum

Planlarla ilgili belediyeden uzun süredir bilgi almaya çalıştıklarını ve her defasında 'çalışmalar devam ediyor' cevabını aldıklarını belirten İnciraltı'ndaki arsa sahiplerinin avukatı Kemal Turan, belediyeye tepki gösterdi.

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi iki senede 310 milyon liralık arazi aldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2019 ve 2020 yıllarında 310 milyon liralık gayrimenkul satın aldı. 2021 yılında ise kamulaştırmalar için 218 milyon lira harcanması hedefleniyor.

İzmir Bergama Belediyesi tahliye edildi!

30 Ekim'de meydana gelen deprem sonrasında hasar oluşan İzmir Bergama Belediyesi tahliye edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kemeraltı'na taşındı!

30 Ekim tarihinde yaşanan deprem nedeniyle büyük hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Kemeraltı’nda bulunan tarihi binaya taşındı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Eşrefpaşa Hastanesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor!

30 Ekim'de meydana gelen İzmir depremi sonrasında riskli olduğu belirlenen ve hakkında yıkım kararı alınan İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yıkılan apartmanların yöneticileri ile bir araya geldi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla  depremde yıkılan apartmanların görevleriyle bir araya geldi. 

Başakşehir Belediyesi, hasar tespiti için İzmir'e ekip gönderdi!

Başakşehir Belediyesi, İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentte yürütülen hasar tespit çalışmalarına katıldı. Belediyeye ait ekipler 382 binada çalışma gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespiti çalışmaları için 6 inşaat mühendisini bölgeye gönderdi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekibi hasar tespiti için İzmir’de! 

İzmir'de meydana gelen depremin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 12 kişilik ekip, İzmir'de 700 binada hasar tespit incelemesi gerçekleştirdi. 

izmir belediyesi inciraltı projesi son durum Haberi

izmir belediyesi inciraltı projesi son durum


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İnciraltı'nın imar planlarının iptali istemiyle dava açtığı ortaya çıktı. Planlarla ilgili belediyeden uzun süredir bilgi almaya çalıştıklarını ve her defasında 'çalışmalar devam ediyor' cevabını aldıklarını belirten İnciraltı'ndaki arsa sahiplerinin avukatı Kemal Turan, belediyeye tepki gösterdi. Yaklaşık 1000 müvekkili adına belediyenin açtığı davaya katılmak için davanın görüldüğü İdare Mahkemesi'ne dilekçe verdiklerini belirten Turan, "Geçen yıl buradaki planları savunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 5 ay önce açtıkları davayı arsa sahiplerinden gizledi." diye konuştu.


Gizli dava açıldı

Avukat Kemal Turan, "Başkan Kocaoğlu'nun İnciraltı arsa planları hakkında söyledikleriyle, şimdi açtığı dava tamamen birbirine zıt. Hak sahibi olan arsa sahiplerine haber vermeden, onları dahil etmeden oranın geleceğine yönelik gizli dava açtı. Dava o kadar gizli açıldı ki, bu davayı ne bizle...