04 / 05 / 2024

izmir belediyesi karaburun projeleri

izmir belediyesi karaburun projeleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde bir araya gelen belediye başkanları, akademisyenler, kooperatifler ve bölgede üretim yapan girişimciler, 171 bin hektarlık Yarımada’nın hızlı kalkınması için hazırlanan stratejik plana “tam destek” verdi

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

Karaburun Belediyesi'nden Çukur dizisi oyuncularının inşaatına suç duyurusu!

Geçtiğimiz Pazartesi final yapan Çukur dizisinin başrol oyuncularının İzmir'in Karaburun İlçesi'nde satın aldıkları ortaya çıktı. Karaburun Belediyesi söz konusu arsanın SİT alanı olması nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

İzmir Karaburun'da depremde evi hasar gören ailelere kira yardımı yapılıyor!

İzmir'de büyük yıkıma neden olan deprem sonrasında rekor düzeye ulaşan dayanışmanın lideri olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun Kösedere Mahallesi'ndeki evleri depremden ağır hasar görün ailelere de yardım ediyor.

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

İzmir Menderes Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık tarla!

İzmir Menderes Belediyesi, Ataköy-Kalabak Mahallesi'nde 73 bin 985,60 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 25 Nisan'da yapılacak..

İzmir Karaburun'da 3.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Karaburun İlçesi, Bozköy Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 342 bin 900 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Sezen Aksu İzmir Karaburun'dan villa aldı!

İzmir’den vazgeçemeyen Sezen Aksu, Karaburun Çatalkaya mevkiinde yeni bir villa satın aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dönüşüm projeleri tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projeleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıyla tanıtıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 37 arsayı satışa çıkardı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki 37 arsayı satışa çıkardı. Her fırsatta ‘Belediyenin 1 metrekare arazisini satmadım’ diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bu hamlesi şaşırttı.

İzmir Karaburun'da emlak piyasası altın çağını yaşıyor!

İzmir'in en küçük ilçesi olan Karaburun'da yol çalışmaları sonrası tapudaki gayrimenkul alım satım hareketliliği yüzde 23 arttı, inşaat ruhsatı başvurusu da 145'ten 203'e yükseldi.

İzmir Karaburun RES imar planı askıda!

İzmir Karaburun İlçesi, Haseki ve Sarpıncık Köylerinde yapılacak Rüzgar Enerji Santrali'nin imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi'nde kat karşılığı anahtar teslimi inşaat yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 332 milyon 729 bin 856 TL olarak belirlendi.

izmir belediyesi karaburun projeleri Haberi

izmir belediyesi karaburun projeleri


İzmir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde bir araya gelen belediye başkanları, akademisyenler, kooperatifler ve bölgede üretim yapan girişimciler, 171 bin hektarlık Yarımada’nın hızlı kalkınması için hazırlanan stratejik plana “tam destek” verdi. Başkan Kocaoğlu, “Bu yolda bir sürü engelle karşılaşacağız, birileriyle menfaat çekişmesi olacak. Ama biz inançla yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.


Kent yönetiminde İzmirlilerin proje geliştirme ve karar verme süreçlerine katılımına büyük önem veren İzmir Büyükşehir Belediyesi, “ortak akıl” arayışını Yarımada toplantıları ile sürdürdü. “Katılımcı ve demokratik yönetimi anlayışı” çerçevesinde ilçe belediye başkanları, meslek odalarının temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve belediye bürokratları ile yapılan ilk görüşmelerin ardından, Yarımada bölgesinde faaliyet gösteren kooperatifler, meslek odaları, bölgede üretim yapan işadamları ile akademisyenlerin de katıldığı kapsamlı bir toplantı gerçekleştirilerek Yarımada ile ilgili görüşler...