04 / 07 / 2024

izmir belediyesi projeleri

izmir belediyesi projeleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da ihtiyacı olan köylere ibadethane ve muhtar ofisi yapımını sürdürüyor. İlk etapta 20 köye muhtar ofisi, 6 köye cami, 1 köye de cemevi yapımına başlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İnovasyon Müdürlüğü kuracak!

Çağa ayak uyduran yenilikçi çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, daha çok özel sektörde duymaya alışık olduğumuz “inovasyon” kavramını yerel yönetim bünyesinde hayata geçirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelsiz İzmir projesi ne durumda?

"Engelsiz İzmir" söylemiyle sunduğu hizmetler, engellileri çileden çıkardı. Görme engellilerin beyaz bastonlarını sağlıklı kullanmaları için kaldırımlara yapılan sarı takip çizgilerinin plastik malzemeden yapılması, istenmeyen sonuçlar doğurdu.

İzmir'in meydan ve bulvarları ışıklandırıldı!

Şehir genelindeki süslemeler için 2 milyon LED ampul, 1000 adet renkli projektör, 30 bin metre LED hortum ve 1000 metre LED perde kullanan belediye, bu yıl ilk kez Tire, Selçuk, Bergama, Ödemiş ve Çeşme gibi uzak ilçelerde de özel ışıklandırmalar yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi istek ve önerileri dinlemek için vatandaşın ayağına gidiyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, belediye ile ilgili şikayet, istek ve önerileri dinlemek için vatandaşın ayağına gidiyor. İlk olarak Karabağlar’da gerçekleştirilen uygulama, diğer ilçelere de yayılacak.

Bayındır, Torbalı, Selçuk köylerinin yeni içme suyu şebekeleri yenileniyor!

Bayındır, Torbalı, Selçuk köylerine yeni içme suyu şebekesi geliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kırsaldaki yatırım seferberliğinde sıra Bayındır, Torbalı ve Selçuk köylerinin içme suyu şebekelerini yenilemeye geldi. ..

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

İzmir konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İzmir konut projeleri 2021...

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

TOKİ İzmir 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir'de 2 bin 584 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ İzmir 2019 projeleri nerede? TOKİ İzmir 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ İzmir 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dönüşüm projeleri tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projeleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıyla tanıtıldı.

İzmir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi'nde kat karşılığı anahtar teslimi inşaat yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 332 milyon 729 bin 856 TL olarak belirlendi.

İzmir Belediyesi Balçova'da 31.3 milyon TL'ye otopark yaptıracak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, intifa hakkı tesis edilmesi karşılığında ototerminal ve otopark binası yapılması işini ihale edecek. 10 yıl süreyle işletilecek işin bedeli 31 milyon 334 bin TL olarak belirlendi.

Fikret Toksöz: Kartal Belediyesi projeleri ile örnek bir belediye!

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Jüri Üyesi Fikret Toksöz, ''Yaptığınız projeler, Sosyal Demokrat Belediye anlayışı ile örnek olacak projelerdir. Dolayısıyla Kartal Belediyesi örnek bir belediyedir" dedi.

İzmir Ödemiş’in vizyon projeleri hayata geçiyor!

Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için hazırladığı yeni projeleri hayata geçirecek. Yeni Projeler arasında Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeler yer almakta.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Çankaya Oran bölgesindeki yoğunlukla ilgili olarak, imar planlarının Büyükşehir Belediyesi ile ilgili olmadığını söyleyerek, belediye projeleri ve hizmetleriyle ilgili soruları yanıtladı.

izmir belediyesi projeleri Haberi

izmir belediyesi projeleri


“Yerelde kalkınma” hedefinde emin adımlarla ilerleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, kırsala yaptığı yatırımlarını, 30 Mart seçimlerinden sonra sınırlarına 9 yeni ilçenin dahil olmasıyla daha da genişletti. Kooperatiflerden yaptığı sözleşmeli alımlar, ova yollarının asfaltlanması, ücretsiz toprak analizi, fidan-tohum ve keçi-koyun dağıtımıyla üreticiye can suyu olan Büyükşehir Belediyesi, çevre ilçelerdeki taleplere göre iş programına yeni projeleri de ekliyor.

Bürokratlarıyla birlikte bütün yeni bağlanan ilçelerdeki 120’den fazla köyü tek tek dolaşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ziyaretleri sırasında köylülerin taleplerini not almıştı. Gelen talepler doğrultusunda çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, köylülerin isteklerini birer birer yerine getirmeye başladı. Başkan Aziz Kocaoğlu’na yoğun bir şekilde gelen cami talepleri üzerine proje geliştiren Büyükşehir Belediyesi bürokratları, köylerde prefabrik cami uygulamasının startını Beydağ’da verdi. 


Cami, cemevi ve muhtar ofisi

İlk...