19 / 05 / 2024

İzmir Belediyesi Sokağı ulaşım

İzmir Belediyesi Sokağı ulaşım

83. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl da ‘Belediye Sokağı’nı açacak. Fuar’ın en çok ilgi gören bölümlerinden biri olan sokağa gelen vatandaşlar hem bilgi edinecek hem de sürpriz hediyeler ve eğlencelerle keyifli anlar yaşayacak.

İstanbul'dan sonra İzmir'de toplu ulaşıma zam!

İzmir Belediyesi Trafik Koordinasyon Merkezi, toplu taşımada toplam ücreti yüzde 35,08 artırarak 8,78 liraya yükseltme kararı aldı.

Tarihi Şato Restoran'daki tadilat için Koruma Kurulu’na başvuru!

Tarihi Şato Restoran'da İzmir Belediyesi tarafından yapılan tadilat için Koruma Kurulu’na tadilat başvurusu yapıldı.

İZSU için akıllı bina yapılacak!

İzmir Belediyesi, İZSU için Halkapınar Su Fabrikası sahasına yeni bir hizmet binası inşa edilecek. Akıllı bina konseptiyle hayata geçecek projenin ihalesi bu ay yapılacak.

Konak İhsan Alyanak Parkı yenilendi!

İzmir Belediyesi’nin eski başkanlarından merhum İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesi’ndeki İhsan Alyanak Parkı baştan aşağı yenilendi.

İzmit'teki konaklar restore ediliyor!

İzmir Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü’nün verdiği bilgilere göre İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan döneminde İzmit’te onlarca konak, cami, çeşme, hamamın restorasyonu gerçekleştirildi.

İzmir Dario Moreno Sokağı'na sanat merkezi geliyor!

Konak Belediyesi’nin Karataş’taki Dario Moreno Sokağı girişinde kiraladığı üç katlı binada yürütülen tadilat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Aynı zamanda İzmir’in simge yapılarından Tarihi Asansör’e komşu olan bina çok yakında sanat merkezi olarak İzmirlilere hizmet verecek.

İzmit Kartepe’de yollar yenileniyor!

İzmir Belediyesi Kartepe'nin dört bir yanında yol iyileştirme ve düzenleme çalışmaları yapıyor. Belediye ekipleri Yağmur Sokak’taki 375 metre uzunluğundaki yola, 4 bin 500 metrekare parke döşeyerek sokağı vatandaşların kullanıma sundu.

Diyarbakır Sanat Sokağı yenilendi!

Diyarbakır’ın en işlek ve sembol sokaklarından biri olan Sanat Sokağı’ndaki düzenleme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, sokağın yeniden masa, sandalye ve tezgahlarla kapatılması üzerine denetim yaparak, tümünü kaldırttı.

Bayraklı Belediyesi depreme karşı farkındalık yaratacak!

Bünyesinde Deprem Etüd Merkezi kurarak İzmir'de bir ilke imza atan Bayraklı Belediyesi, 75. Yıl Mahallesi'nde inşa ettiği binayı Türkiye Telsiz Amatörleri Derneği İzmir Şubesine tahsis etmeye hazırlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 20 köye muhtar ofisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da ihtiyacı olan köylere ibadethane ve muhtar ofisi yapımını sürdürüyor. İlk etapta 20 köye muhtar ofisi, 6 köye cami, 1 köye de cemevi yapımına başlandı.

Manisa Gardalya Sokağı değişiyor!

Turgutlu Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesinin en önemli bölgelerinden birisi olan Gardalya Sokağın çehresini değiştirecek bir projeyi hayata geçiriyor. Turgay Şirin, “Halkımıza modern bir projeyle Gardalya’yı hak ettiği noktaya taşıyoruz” dedi.

Muratpaşa Belediyesi Demircikara'yı yeniliyor!

Muratpaşa Belediyesi, doğalgaz çalışmaları tamamlanan Demircikara Mahallesi’nde yol ve kaldırımları yeniliyor. Demircikara Mahallesi’nde 20 sokağa toplam 7 bin ton malzeme kullanılarak sıcak asfalt kaplaması ve yol çizgi çalışması yapılacak.

Yenimahalle Belediyesi İzmir Enternasyonal Fuarı'nda!

Hayata geçirdiği devasa yatırımlarıyla dikkat çeken Yenimahalle Belediyesi stantları, fuarda ziyaretçi akınına uğruyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da Yenimahalle standını ziyaret ederek projeleri yakından tanıma fırsatı buldu.

İzmir Belediyesi Sokağı ulaşım Haberi

İzmir Belediyesi Sokağı ulaşım

Belediye Sokağı’nda “yok yok!”

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Enternasyonal Fuarı kapsamında kuracağı ‘Belediye Sokağı’nda ziyaretçilerini bekliyor. Sokak ziyaretçilerine sürpriz hediyeler var.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, 29 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 83. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda bu yıl da ‘Belediye Sokağı’nı açacak. Fuar’ın en çok ilgi gören bölümlerinden biri olan sokağa gelen vatandaşlar, broşürler, tanıtım panoları ve film gösterimleriyle hem Büyükşehir’in hayata geçirdiği projeler ve yatırımları hakkında bilgi edinecek hem de sürpriz hediyeler ve eğlencelerle keyifli anlar yaşayacak. 


1500 metrekare alan üzerinde kurulacak ‘Belediye Sokağı’nda Eşrefpaşa Hastanesi, Buca Sosyal Yaşam Kampusü, Huzurevi, Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü, İZSU projeleri, tarım destekleme projeleri, Süt Kuzusu projesi, kent ormanları, İzmirDeniz Projesi, çevre projeleri, İzmir Metrosu, İZBAN, ESHOT, tramvay, yeni vapurlar, tarihsel çevre restorasyon projeleri, kentsel dönüşüm projeleri, Akdeniz...