18 / 05 / 2024

izmir belediyesi yarışmaları

izmir belediyesi yarışmaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen ve Türkiye genelinde 77 projenin başvurduğu “ Tasarım Koridorları ” ulusal fikir yarışmasında ödül kazanan projeler belli oldu.

Mahall Bomonti İzmir'de yarısı peşin ödemelerde 12 ay vade sıfır faiz fırsatı! 

Türkerler Holding tarafından İzmir'de inşa edilen Mahall Bomonti İzmir projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 457 adet konut inşa edildi.

TOKİ İzmir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye tam 271 konutluk yeni proje geliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kiraz projesi yarın ihaleye çıkıyor. 271 adet konutun yer aldığı Kiraz TOKİ projesinde 12 adet dükkan da bulunuyor.

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

İstanbul meydan tasarım yarışmalarının birincileri bugün açıklanıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla gerçekleşen meydan tasarımları yarışmasının birincileri bugün açıklanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı törende Taksim, Bakırköy, Kadıköy Meydanları ile Salacak kıyı bandı tasarım yarışmasının birincileri açıklanacak.

İBB, meydan tasarım yarışmalarının birincilerini açıklıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yapılan meydan tasarımları yarışmasında, ödüller sahiplerini buluyor.

Başakşehir Belediyesi, yarım kalan Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunu tamamlıyor!

Başakşehir Belediyesi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yarım bıraktığı Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunun yapım çalışmalarını tamamlıyor.

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'na uluslararası ödül!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu, dünyanın önemli mimarlık yarışmalarından olan AEC Excellence Awards’da ödül kazandı.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Akçansa'nın web sitesine Stevie Ödülleri!

Betondafarkindalik.com web sitesi, dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, Yapı&Malzeme kategorisinde ödüle layık görüldü.

İstanbul-İzmir Otoyolu yarın açılıyor! 

İstanbul ile İzmir arasında 8,5 saati bulan seyahat süresini 3,5 saate düşürecek otoyol yarın hizmete girecek. 

İzmir metro çalışmalarında son durum ne? 

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2020 yılında hayata geçmesi planlanan Narlıdere Metrosu'nda çalışmalarını sürdürüyor. Buca Metrosu içinde müjdeli haber verildi. 

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak Teknofest için tarih belli oldu!

TEKNOFEST 11 ile 22 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak. TEKNOFEST 2019 yarışmalarına başvurular 28 Şubat’a kadar sürecek. 

izmir belediyesi yarışmaları Haberi

izmir belediyesi yarışmaları


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen ve Türkiye genelinde 77 projenin başvurduğu “Tasarım Koridorları” ulusal fikir yarışmasında ödül kazanan projeler belli oldu. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin tasarım ve tasarımcıların desteklenmesi amacıyla bu yıl ilk kez düzenlediği “Tasarım Koridorları Ulusal Fikir Yarışması" sonuçlandı. İzmir Akdeniz Akademisi'nin düzenlediği ve Türkiye'nin birçok kentinden 77 başvurunun olduğu yarışmada 5 proje, eşdeğer ödül almaya hak kazandı.

Yarışma kapsamında kent içinde tasarımlarını yapacakları yeri kendileri seçen yarışmacılar, kentin çeşitli kamusal alanlarında performans ve diğer sanatsal etkinlikleri içinde barındıran, taşınabilir, çok amaçlı mekan tanımlayan tasarımlar oluşturdu. İzmir'i Akdeniz'de saygın bir tasarım merkezi haline getirmek için atılan adımlardan biri olan yarışmada, ödül almaya hak kazanan 5 eşdeğer projeye 20'şer bin TL verilecek. Ödül töreni ve sergi açılışı 27 Eylül...