15 / 05 / 2024

İzmir Bornava 4S projesi

İzmir Bornava 4S projesi

SN Forum Yapı tarafından İzmir Bornova'da inşa edilen Bornova 4S projesi 4 blokta 66 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede 24 ofis, 42 dükkan yer alıyor.

Üstün yol tutuşu ile Porsche 911 Carrera 4S bayilerde alıcılarını bekliyor

Porsche 911 Carrera 4S, 911 serisinin ikonik tasarım dilini yansıtır. Özel ön ve arka tamponlar, geniş hava girişleri, keskin hatlar ve karakteristik farlar gibi detaylar, araca sportif ve çekici bir görünüm kazandırır.

4S Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

4S Lojistik Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Selim Şen tarafından kuruldu.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

ÖİB İzmir Bornava gayrimenkulünü özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İzmir Bornova'nın Çamdibi Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü özelleştiriyor. Özelleştirme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İzmir Dalan Sabun Fabrikası restore edildi!

İzmir Bornava'da Hamdi Dalan’ın 1941 yılında Kemeraltı Çarşısı’nda kurduğu Dalan Sabun Fabrikası binasının “Restorasyon Uygulama Projeleri” tamamlandı.

Kavuklar Bornava ödeme bilgileri!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme tarafından İzmir Bornova'da hayata geçirilen Kavuklar Bornava projesi 1.160 adet daireden meydana geliyor. Kavuklar Bornava ödeme bilgileri kapsamında 60 ay 0 faiz ve yüzde 1 KDV fırsatı sunuluyor.

İzmir Bornova 4S ofis fiyatları!

Konum bilgisine göre anayola 250 metreye kadar uzaklıkta bulunan projede 42 adet dükkan ve 24 adet ofis bulunuyor. İzmir Bornova 4S ofis fiyatları 250 bin TL'den başlıyor.

İzmir Bornova 4S iletişim!

İzmir Bornova 4S projesi Bornova Devlet Hastanesi'nin hemen karşında yer alıyor. İzmir Bornova 4S iletişim için 0 (232) 375 44 00 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Bornova 4S ulaşım bilgileri!

Teslimlerin Haziran 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan projede 42 adet dükkan ve 24 adet ofis yer alıyor. Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamınsa İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde hayata geçiriliyor.

İzmir Bornova 4S satış fiyatları!

Toplam 42 adet dükkan ve 24 adet ofisten meydana gelen İzmir Bornova 4S projesi 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek. İzmir Bornova 4S satış fiyatları 250 bin TL'den başlıyor.

İzmir Bornova 4S projesinin özellikleri açıklandı!

SN Forum Yapı tarafından İzmir Bornova'da inşa edilen Bornova 4S projesi 4 blokta 66 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede 24 ofis, 42 dükkan yer alıyor.

İzmir Bornava 4S projesi Haberi

İzmir Bornava 4S projesi

Bloklar 2 kat zemin ve zemin üstü 3 kat olmak üzere toplam 5 katlı olarak yapılıyor. Bornova 4S projesinde ticari ünitelerin alanları 45 metrekareden başlıyor, 200 metrekareye kadar çıkıyor. Yeme-içme alanları için 13 adet bacalı dükkan da mevcut.


5 katlı bloklar halinde yükselen Bornova 4S projesinde fiyatlar 255 bin liradan başlayarak 1 milyon 400 bin liraya kadar yükseliyor.



Bornova 4S projesi İzmir Bornova'da yaşama geçiriliyor. İzmir'e yeni bir alışveriş merkezi anlayışı getirmeyi amaçlayan Bornova 4S projesi, SN Forum Yapı imzası taşıyor.


5 katlı bloklar halinde yükselen Bornova 4S projesi toplam 42 adet dükkan ve 24 adet ofisten meydana geliyor. Projedeki bağımsız birimlerin alanları 35 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.


13 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan Bornova 4S projesi 106 araçlık kapalı...