28 / 05 / 2024

İzmir Borncity fiyatları

İzmir Borncity fiyatları

Ekfa İnşaat tarafından inşa edilen proje İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yükseliyor. Proje otel, dükkan ve home officeden oluşuyor. İzmir Borncity Rezidans'da fiyatlar 278 bin TL'den başlıyor.

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

Neva Yalı İzmir nerede? Neva Yalı fiyat listesi!

Rönesans Holding imzasıyla hayata geçirilen Neva Yalı İzmir projesi dört bloktan meydana geliyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

Neva Yalı İzmir satışta! Yeni proje!

Rönesans Holding tarafından, Neva Yalı İzmir projesi hayata geçiriliyor. Dört bloktan meydana gelen projede 1+1, 2+1 3+1 4+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

Ramazan pidesi fiyatları 2023! Ankara'da pide fiyatları ne kadar? İstanbul'da Ramazan pidesi ne kadar?

Ramazan ayına sayılı günler kala pide fiyatlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir pide fiyatları!

TOKİ İzmir 2019 projeleri nerede, başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir'de 2 bin 584 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ İzmir 2019 projeleri nerede? TOKİ İzmir 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ İzmir 2019 başvuruları ne zaman? İşte tüm detayları...

Folkart Vega İzmir ev fiyatları 2018!

Folkart Vega İzmir ev fiyatları 456 bin TL'den başlıyor ve yükseliyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede teslimler 2021 yılında yapılacak...

Evora İzmir Alsancak fiyatları!

Evora İzmir Alsancak fiyatları haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.

Altın Orman İzmir iletişim!

Satışların devam ettiği Gordion Altın Orman İzmir projesinde fiyatlar 239 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2020 yılında yapılacak...

Dap İzmir Bornova fiyatları!

Dap İzmir Bornova fiyatları 299 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje 31 ve 32 katlı iki kule şeklinde inşa ediliyor.

DAP İzmir nerede?

Topraktan senetle satışların başladığı DAP İzmir projesinde fiyatlar 299 bin TL'den başlıyor. Peki Bornova'da hayata geçirilen proje tam olarak nerede yer alıyor?

Dap İzmir daire fiyatları!

Dap İzmir daire fiyatları 299 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Proje 31 ve 32 katlı iki blok şeklinde yükseliyor.

Livin İzmir lansman fiyatları Şubat 2018!

Livin İzmir lansman fiyatları Şubat 2018 minimum olarak 630 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimleri Mart 2019'da yapılacak.

İzmir konut fiyatlarında İstanbul'u üçe katladı!

Interpress’in Merkez Bankası’nın konut fiyat endeksi verilerine göre son yıllarda İstanbul ve Ankara gibi illerden de göç alan İzmir, konut fiyatlarının en çok arttığı il oldu..

İzmir Borncity fiyatları Haberi

İzmir Borncity fiyatları

Karma proje olarak yükselen projenin içerisinde otel, home office ve dükkan bulunuyor. 82 odalı şehir otelinin de bulunduğu projede 68 adet home office bulnuyor.


İzmir İl'i Bornova İlçe'sinde yükselen projede daire tipleri 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Birleşik 2 blok şeklinde yükselen projede dükkan alanları 75 metrekare ile 1250 metrekare arasında değişiyor.


Home office alanlarının 53 metrekare ile 47,5 metrekare olarak belirlendiği proje Ekfa İnşaat imzasını taşıyor. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.


Lokasyon bilgisine göre proje Ege Üniversitesi Hastanesi'ne 1,5 kilometre, Yaşar Üniversitesi'ne 1 kilometre, Forum Bornova'ya 2 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı'na 29,3 kilometre, metro istasyonuna 250 metre kadar uzaklıkta bulnuyor.


Sosyal seçenekleri içerisinde projede fitness salonu, SPA merkezi, açık ve kapalı otopark, toplantı salonları, roof bar ve restoran, yüzme havuzu, resepsiyon...