18 / 05 / 2024

izmir bornova avm

izmir bornova avm

İzmir Bornov a'da yer alan Ankara ve Üniversite Caddesi 'ne cepheli arsalar, imar planlarında II. ve III. derece kentsel ve bölgesel iş merkezi alanında kalıyor.

İzmir Bornova'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir Bornova'da bir binanın çatısında çalışan inşaat işçisi Suat Güngör yaşamını yitirdi...

İzmir Bornova Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor!

İzmir Bornova'da bir süredir kullanılmayan Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı yenileniyor. Rekreasyon alanının 2021'de hizmete açılması planlanıyor.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova ilçesinde yapılacak ve 14 milyon TL'ye mal olacak yüzme havuzunun temelini ilçe belediye başkanları ile beraber attı.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

İzmir Bornova'da imar planı değişikliği onaylandı!

İzmir Bornova'da 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Forum Bornova AVM mahkemelik oldu!

İzmir'de yurt yapılmak üzere Ege Üniversitesi’nce kamulaştırılan araziye inşa edilen Forum Bornova AVM mahkemelik oldu.

İzmir Bornova'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Doğan Köyü'nde yer alan tarım arazisi ve arsa vasıflı 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 264 bin 660 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Bornova'da 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Altındağ Mahallesi, Köyiçi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Bornova'da 4.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir ili Bornova İlçesi Altındağ Mahallesi, Kalabak Mevki'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 284 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Dap İzmir Bornova fiyatları!

Dap İzmir Bornova fiyatları 299 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje 31 ve 32 katlı iki kule şeklinde inşa ediliyor.

İzmir Bornova'da 11 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü 3 mahallesindeki 3 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor, 1 gayrimenkulü ise kiralıyor. İhale 15 Mayıs'ta yapılacak..

İzmir Bornova'ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına bir de yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmek için düğmeye bastı.

İzmir Bornova'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Bornova İlçesi, Erzene Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

izmir bornova avm Haberi

izmir bornova avm


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İzmir Konak'taki taşınmazın 156,2 milyon lira ile Türkerler'e satılmasının ardından, şimdi de İzmir'deki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait taşınmazlar için ihaleye çıktı. ÖİB tarafından son teklif verme tarihi 19 Eylül olarak belirlenen arsalar, ekim ayı başında yeni sahiplerini bulacak. 


TESİSLER YAPILACAK 

İzmir Bornova'da yer alan Ankara ve Üniversite Caddesi'ne cepheli arsalar, imar planlarında II. ve III. derece kentsel ve bölgesel iş merkezi alanında kalıyor. İmar planlarında arsalar için inşaat emsali 2, yükseklik ise 10 kat olarak belirlendi. İmar planına göre arsalar üzerinde iş ve alışveriş merkezleri, çarşı, işhanı, otel gibi konaklama tesisi, çok katlı mağaza, çevre kirletici özelliği olmayan her türlü ticari amaçlı yapı ve tesis ile büro, banka, finans kurumları gibi yönetim binaları, eğlence yerleri, sinema, tiyatro...