04 / 05 / 2024

İzmir Bornova Küçükpark meydanı

İzmir Bornova Küçükpark meydanı

'Fikrini al parka gel' etkinliği sonrası gelen projeleri değerlendiren İzmir Bornova Belediyesi, Küçükpark'ı 4 bin metrekarelik meydan haline getirecek.

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Trademark Pi Bornova'da 1+1'ler 1 milyon 679 bin TL'ye! Hemen teslim tapu fırsatı!

Trademark Pi Bornova projesi, Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da yükseliyor. Projede 1+1 konutların fiyatları 1 milyon 679 bin TL'den başlıyor... 

İzmir'de 129.2 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Bornova, Çiğli ve Karşıyaka'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 129 milyon 222 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İzmir Bornova Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Eurofins Real Estate Lux Holding tarafından kuruldu.

Bornova'da riskli yapılar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Bornova Belediyesi, ilçe genelinde depreme karşı yıkılma riski olan binaların yıkımına devam ediyor. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, söz konusu yıkımlarla ilgili açıklamada bulundu. 

Bornova'da ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir Bornova'da ruhsatsız ya da ruhsata aykırı yapıların yıkılması için harekete geçti. 

İzmir Kızılay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım! 

İzmir Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kızılay Mahallesi'ni ziyaret etti. Kentsel dönüşüm için inceleme yapan İduğ vatandaşların önerilerini dinledi

İzmir'de 10.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Bornova ve Çiğli'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 10 milyon 608 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

Bornova'da maaşlarını alamayan inşaat işçilerinden eylem!

İzmir Bornova'da taşeron firmaların alacaklarını tahsil edemediğini iddia edilen 5 işçi, beton döktükleri şantiyenin 30'uncu katına çıkıp, eylem gerçekleştirdi. İnşaat firması yetkililerinin devreye almasıyla işçiler, eylemine son verdi.

İzmir'de 17.2 milyon TL'ye satılık 3 adet arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Bornova ve Çiğli'de yer alan 3 adet arsayı 17 milyon 228 bin 240 TL bedelle satışa çıkardı.

Bornova'da evlerin yıkıldığı alanda hobi bahçesi kurulacak!

İzmir Bornova'daki Eğridere mahallesinde yolların ayrılıp evlerin yıkıldığı heyelanının nedeninin arazide hobi bahçesi kurma çalışmaları olduğu iddia edildi.

Bornova DAP İzmir'de büyük fırsat! Senetle ödeme kampanyası uzadı!

DAP İzmir Bornova projesinde lansman dönemine özel cazip fiyat ve ödeme fırsatları sunuluyor. Projede senetle ödeme kampanyası 19 Aralık'a kadar uzadı.

Kılıçlar'dan İzmir'e 1.215 konut geliyor!

Kılıçlar Dış Ticaret Metal Maden Enerji Sanayi Anonim Şirketi, İzmir Bornova'da 3 yeni konut projesi inşa edecek. İzmir'e toplamda 1.215 konut kazandıracak firma daireleri 2020'de teslim edecek..

İzmir Bornova Küçükpark meydanı Haberi

İzmir Bornova Küçükpark meydanı

İzmir Bornova Belediyesi'nin merakla beklenen ve ilçeye yepyeni bir çehre kazandıracak Küçükpark projesi için ilk olarak geçtiğimiz yıl 'Fikrini al parka gel' etkinliği düzenledi. Bu etkinlikte genellikle öğrencilerin yer aldığı ilçede yine çoğunlukla öğrencilerin fikirleri alındı. Proje için öncelikle imar uygulaması yapıldı ve bölgede hayata geçecek yayalaştırma çalışması için yeni ulaşım düzeni belirlendi. 


Şu anda yeşil yapısı fazla bulunmayan ve 900 metrekareden 4 bin metrekareye çıkartılarak yayalaştırılacak olan meydan, dikilecek palmiye ağaçları ile zenginleştirilecek. Bisiklet kullanıcıları için park yeri de ayrılan meydan projesi çerçevesinde, altyapı tamamen değişecek, park içerisinde yer alan iki adet trafonun üzeri yeşil dokuyla kapatılacak, meydan çevresindeki kaldırımlar da tamamen yenilecek. 


Açılacak yeni yürüyüş yolları ile tamamen yayalaştırılacak park ve çevresinde interaktif bilgi ekranlarının sayısı artırılacak. Ayrıca özellikle...