15 / 05 / 2024

İzmir Bornova Stadında son durum ne

İzmir Bornova Stadında son durum ne

İzmir'de stat sorununa az da olsa çare olması beklenen Bornova Stadı'nın yapımı sürüyor. Bornova Belediyesi Doğanlar’daki Bornova Stadı’nda ihalesi gerçekleştirilen 3’üncü etap çalışmaları tüm hızıyla sürdüğü bildirildi.

1941 yılında Bornova Belediyesi 14 arsayı satıyormuş!

1941 yılında İzmir Bornova Belediyesi, belediyeye ait 14 arsayı satılığa çıkarmış. Her bir arsanın metrekaresi 25 kuruş olan 14 arsa için ilan paylaşılmış.

Alsancak Stadı'nda geri sayım başladı!

İzmirli futbolseverlerin yıllar boyunca büyük hasretle beklediği Alsancak Stadı’nda sona gelindi. Statta ikmal ihalesi bekleniyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Burdur'un yeni stadında sona yaklaşıldı!

Bakanlar, inşaat halindeki stadı gezdi, Gençlik Merkezi'nde gençlerin taleplerini dinledi, AK Parti İl Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi

Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi!

Ankaragücü'nün maçlarını oynayacağı Eryaman Stadı'nda son aşamaya gelindi.

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

Eryaman Stadı'nda son durum!

Eryaman Stadı'nın Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maça kadar bitirilmesine çalışılıyor. 22 bin kapasiteli stadın tribünlerinin büyük bir bölümü ise kapatıldı. 

Göztepe Stadı'nda ses denemesi yapıldı!

Gürsel Aksel Tesisleri'nin yerine inşa edilen 20 bin 35 kişi kapasiteli Göztepe Stadı'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Trübünlerin yükseldiği statta ses denemesi yapıldı.

Alsancak Stadı'nda sona yaklaşıldı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Alsancak Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ekmekçioğlu, yapımı devam eden Alsancak Stadı'nda çatının montajının devam ettiğini söyledi.

Alsancak Stadı'nda çatı montajı başladı!

54 milyon 880 bin TL'ye ihale edilen Alsancak Stadı'nda sona yaklaşılıyor. 15 bin kişi kapasiteli statta çatı montajı başladı.

Alsancak Stadı'nda tribünler tamamlandı!

Türk futbol tarihinde önemli yeri olan, milli lig başladığında ilk maçın yapıldığı, ilk golün atıldığı İzmir Alsancak Stadı'nın yeniden yapılması çalışmaları, devam ediyor. 

Yeni Ordu stadında ilk maç Kasım'da!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, çimleri eylülde serilecek yeni Ordu stadında ilk maçın Kasım ayında oynanmasının planlandığını açıkladı...

Altay Alsancak Stadı için geri sayım!

İzmir'de yapımı devam eden Altay Alsancak Stadı'nda çalışmalar hız kesmiyor. Başkan Özgür Ekmekçioğlu, altyapı ile ilgili önemli projelerden bahsetti. 

İzmir Bornova Stadında son durum ne Haberi

İzmir Bornova Stadında son durum ne

Bornova Belediyesi’nin yapımını İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sürdürdüğü Doğanlar’daki Bornova Stadı’nda ihalesi gerçekleştirilen 3’üncü etap çalışmaları tüm hızıyla sürdüğü bildirildi.


1000 kişilik güney tribününün inşaatının yanı sıra VIP, protokol ve basın tribünleri ile fuaye alanının girişlerinin düzenleneceği, canlı yayın odaları ve HD canlı yayına uygun saha aydınlatmasının yapılacağı, e-bilet uygulamaları kapsamında giriş turnikeleri, bariyerler, saha içi kamera, seslendirme, anons sistemleri ve diğer elektronik aksamın monte edileceği çalışmaların nisan sonunda bitirilmesi planlanıyor.


Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinin 6500 seyirci kapasiteli stada tam not verdiğini söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Fiziki olarak şu an gündüz maçı oynanabilecek durumdaki tesisin güney tribünü, ışıklandırma ve passolig ihalesini yaptık. Çalışmaları nisan ayı sonunda tamamlamayı planlıyoruz” dedi.


Stadın doğu ve kuzey tribünü inşaatına 3’üncü etap ihaleden sonra...