22 / 07 / 2024

izmir Borusan

izmir Borusan

Borusan İzmir Bölge Müdürlüğü'nün yeni tesisleri düzenlenen törenle açıldı. Borusan'ın yeni tesislerin açılışında, sahneye giren Türkiye'deki tek hibrit aracı CAT 336E ekskavatör ilgi odağı oldu.

Yerli Sanayi devi Borusan Gemlik'teki fabrikasını satıyor!

Yerli sanayi devi Borusan Boru, Gemlik tesisinde bulunan büyük çaplı boru imalat tesislerini satışa çıkardı.

Borusan EnBW Enerji ile Petrol Ofisi şarj istasyonu için anlaştı!

Yenilenebilir kaynaklardan enerji üreten Borusan EnBW Enerji ve Petrol Ofisi elektrikli şarj istasyon ağı kurmak üzere stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Buna göre Petrol Ofisi’nin 2000 istasyonunda elektrikli şarj ünitesi kurulacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Borusan'a vergi incelemesi!

Borsa İstanbul şirketlerinden Borusan Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'ye 2018, 2019, 2020, 2021 dönemlerine ilişkin vergi kanunları yönünden sınırlı inceleme yapılacağı bildirildi.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Borusan Türkiye'de 2 iş makinesi merkezi açacak!

Borusan, Türkiye’de iş makinelerine hizmet verecek iki merkez açmaya hazırlanıyor. Borusan, 2017’de açacakları iki tesis ile 400 kişiye istihdam sağlayacak.

Borusan Kocaeli'deki gayrimenkullerini 87.8 milyon TL'ye sattı!

Borusan Mannesmann Kocaeli'de bulunan gayrimenkullerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne toplam 87 milyon 835 bin TL'ye sattı.

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Borusan Oto Kıbrıs'ın en prestijli tesisini inşa ediyor!

Borusan Oto showroom yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Firma, KKTC’nin en prestijli tesisinin inşaatına başladı.

Borusan'dan 1,4 milyarlık yatırım!

Enerji, lojistik, çelik gibi alanlarda faaliyet gösteren Borusan Grubu bu yıl 1,4 milyar liralık yatırım yapmayı planlıyor.

Borusan Holding Afyon'da tesis kurdu!

Slash ve Arkizon Architects tarafından Afyon'da müze gibi tasarlanan tesis inşa edildi. Fabrika, Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık’ın hisleriyle hayata geçirildi.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Borusan Mannesmann, AMM tarafından En İyi Boru Üreticisi seçildi!

ABD çelik sektörünün yayınlarından American Metal Market (AMM) tarafından verilen "En İyi Boru Üreticisi" ödülünü, Borusan Mannesmann'ın ABD'de faaliyet gösteren şirketi Borusan Mannesmann Pipe Us İnc. kazandı.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

izmir Borusan Haberi

izmir Borusan

Tesiste toplam 72 kişinin istihdam edileceğini söyleyen Borusan Holding CECy su Agah Uğur her durumda yatırıma devam ettiklerini söyledi. Ekonominin belirsizlikleri sevmediğinin de altını çizen Uğur, "1998,2001 ve 2008 krizlerini dünya ülkeri uzun süre atlatamazken Türkiye hızlı bir şekilde başarıyla geçiştirdi. Yani bizde o kadar hızlı yukan çıkış başlıyor ki "yatarım yapmayalım mı acaba?' diye endişemiz daha az oluyor"...