12 / 05 / 2024

izmir boş dükkan

izmir boş dükkan

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir’in en gözde ilçesi Kordon’da kapanan dükkanları yerinde inceledi, “Bu manzara içler acısı, esnaf mutsuz, ümitsiz” dedi.

Ev mi dükkan mı? İstanbul, Ankara ve İzmir verileri masaya yatırıldı, bakın ne sonuç çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan fiyat endeksini yayımlamasından sonra konut ve dükkan fiyatlarındaki değişim de masaya yatırıldı. Peki ev mi dükkan mı? 

İzmir'deki rezerv alanda şimdi de ‘dükkan’ krizi yaşandı, vatandaşlar isyan etti!

30 Ekim'de yaşanan depremden sonra, Bayraklı’da inşa edilen rezerv alanda bu kez de ‘dükkan’ krizi yaşanıyor. 250 konutun KYK’ya satıldığı bloklarda TOKİ tarafından devri yapılan ancak yurt yapılan binaların altında kalması sebebiyle mülk sahiplerinin kullanmasına izin verilmedi.

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan satılıyor! 

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan için 4 Ocak 2024'te satış ihalesi düzenlenecek. Peki Menemen'de yer alan dükkanın fiyatı ne kadar? 

İzmir'de 8 dükkan ve 153 konut satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İzmir İli Çiğli Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Çiğli ilçesi, B. Çiğli Mahallesi'nde yer alan 8 dükkan ile 153 adet konutu satıyor. İşte fiyatları ve tüm merak edilen detaylar...

İzmir'de 2 adet dükkan kiraya verilecek! Belediye'den kaçırılmayacak fırsat!

İzmir ili, , Çili ilçesi, Ahmet Taner Kışlalı ve Aydınlık Evler mahallesinde yer alan 2 farklı dükkanı ayrı ayrı kiraya verilecek.

İzmir Kordon'da boş dükkan bulunmazdı: Şimdi camlar kiralık, satılık ilanları ile kaplanmış!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir’in en gözde ilçesi Kordon’da kapanan dükkanları yerinde inceledi, “Bu manzara içler acısı, esnaf mutsuz, ümitsiz” dedi.

ABD'deki AVM'lerde boş dükkan sayısı artıyor!

ABD'deki AVM'lerde boş dükkan sayısı son 6 yılın en yükseğine ulaştı. Perakende zinciri Brookstone, 101 mağazasını kapatacağını açıkladı. 

İzmit Halkevi'ndeki 11 dükkan yıkıldı!

İzmit Halkevi’ndeki 11 adet dükkan İzmit Kaymakamlığı’nın kararı doğrultusunda boşaltılarak yıkıldı.

İzmir Menderes Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık dükkan!

İzmir Menderes Belediye Başkanlığı, Görece-Hürriyet Mahallesi'ndeki depolu dükkanını satıyor. İhale 11 Ekim'de gerçekleşecek..

İstanbul'un caddelerinde dükkanlar boşalıyor!

JLL Türkiye’nin 'Perakende Caddeleri' raporu açıkladı. Rapora göre, İstiklar ve Nişantaşı'nda boş dükkan sayısı artıyor. Raporda kentsel dönüşüm süreçleri irdelendi.

İzmir'de ofis kiraları artarken dükkan kiraları azaldı!

İzmir'de AVM’lerde ve ofis-büro tipi kiralamalarda önemli artışlar yaşanırken, dükkan kiralarında düşüş yaşandı.

Bolu Yeni Sanayi Sitesi’nde 50 dükkan boş kaldı!

Bolu Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan 1006 dükkandan 956’sı alıcısını buldu. Son 50 dükkan için ise alıcı bulunamadı. Dükkanların değerlendirilmesi konuşunda sonuca varılacak.

Alsancak'ta boş dükkan sayısı artıyor!

İzmir'de bir zamanlar herkesin oturma, işyeri açma hayali kurduğu, kentin en lüks semtlerinden Alsancak'ta boş dükkan sayısı hızla artıyor. Büyük markalar, Gül Sokak'ı terk ediyor.

izmir boş dükkan Haberi

izmir boş dükkan

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir'in en gözde semti Kordon'da kapanan dükkanları dolaştı.  Sertel, “Sayın Cumhurbaşkanı kapanan dükkan yok diyor ama durum ortada. Gerçekler öyle değil” diye konuştu.

Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre; Sertel, bir dönem hava parası ile devredilen birçok dükkanın ekonomik şartlar sebebiyle kapanmak zorunda kaldığını belirterek, 2020'de İzmir Esnaf Odası'na kayıtlı 4 bin 972 iş yerinin kapandığını duyurdu. 

2020'de Türkiye genelinde 99 bin 588 esnafın kepenk kapattığını vurgulayan Sertel, şöyle konuştu:

“İzmir Kordon ve 2. Kordon'da kısa bir gezinti yaptım. Karşılaştığımız manzara içler acısı. Bir dönem oturacak yer dahi bulunamayan mekanlar bugün terk edilmiş. Ünlü işletmeler tamamen kapatmış. Esnaf mutsuz, ümitsiz. Bir tarafta dükkanını tamamen kapatanlar, diğer tarafta yasakların gevşetilerek işyerlerinin açılacağı güne kadar direnmeye çalışanlar var. Türkiye'nin...