25 / 07 / 2024

İzmir Buca yeni bağlanan bölgeler yol sorunu

İzmir Buca yeni bağlanan bölgeler yol sorunu

Buca'daki 13 mahallenin muhtarıyla bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni bağlanan bölgelerin alt yapı sıkıntısını gidermek için Bayındır ve Bergama'da iki yeni şantiye kurduklarını söyledi.

Buca Belediyesi'nden 80 milyon TL'ye imarlı arsa!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak açıklandı.

Çiftçi Twins satışa çıktı! Yeni proje!

Çiftçi Grup tarafından İzmir Buca'da hayata geçirilen Çiftçi Twins projesi satışa çıktı. Peki Çiftçi Twins'te hangi konut tipleri yer alıyor? Çiftçi Twins'te daire fiyatları ne kadar? İşte Çiftçi Twins ile ilgili ayrıntılar...

Buca Belediyesi İzmir'de 4 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir'de KDV'den muaf 2 arsa satılacak! Foça ve Buca'da 8 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü ve Taşınmaz Geliştirme ve İmar Takip Emlak Müdürlüğü, İzmir Buca ve Foça'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

İzmir Büyükşehir, Buca'da ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da ticaret imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa 2 bin 544 metrekare alana sahip.

Folkart Nova satışa çıktı! Folkart Vega’ya komşu 176 konutluk yeni proje! 

Folkart’ın İzmir’in yeni kent merkezinde hayata geçirdiği projesi Nova’da satışlar başladı. Folkart Vega’nın komşusu Folkart Nova projesi  yaklaşık 2 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip...

Merkez Yaşam Konak satışta! İZKA'dan İzmir'e 347 konutluk yeni proje!

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesi satışa çıktı. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede 347 konut yer alıyor...

Ekrem İmamoğlu'ndan Buca Metrosu açıklaması!  

İzmir Buca metrosu için imza töreni yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, İzmir'imize hayırlı olsun dedi.

Buca Kırklar'daki kaçak konutlar yıkılıyor!

İzmir Buca'da muhtar senediyle vatandaşlara satılan arazilere yapılan konutlar ile ilgili başlatılan hukuki süreçte karar çıktı. Kaçak oldukları tespit edilen yapıtlar İzmir Büyükşehir ekiplerince yıkıldı.

İzmir Buca'da 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Buca'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Buca Belediyesi,  kent genelinde metruk binaları ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde dört ayda 74 metruk bina yıkıldı.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

İzmir Buca yeni bağlanan bölgeler yol sorunu Haberi

İzmir Buca yeni bağlanan bölgeler yol sorunu

Buca'daki 13 mahallenin muhtarıyla bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yeni bağlanan bölgelerin alt yapı sıkıntısını gidermek için Bayındır ve Bergama'da iki yeni şantiye kurduklarını söyledi. 


Kocaoğlu, "Merkezdeki asfalt tesisimizin kapasitesini de artırdık. Böylelikle yılbaşından itibaren mahallelerimizin asfalt, parke ihtiyaçlarını günlük olarak karşılayabileceğiz. 2017'ye hızlı gireceğiz" diye konuştu. 


Habertürk Egeli