05 / 05 / 2024

izmir bursa arası kaç saat

izmir bursa arası kaç saat

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl nisan ayında Bursa ile İstanbul arasında karşılıklı başlatılan "deniz uçağı" seferlerinin ağı genişletiliyor. Deniz uçağı nisan ayı ortalarında ilk seferine çıkacak...

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Bursa'da binalar arasında sıkışan Aşık Yunus türbesi gün yüzüne çıkarılacak!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde binalar arasında kalan sıkışıp kalan Aşık Yunus türbesi yapılan kamulaştırmalarla gün yüzüne çıkarılacak.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Ekim'de tamamlanacak!

İstanbul-İzmir arasını 9 saatten 3.5 saate indirecek olan İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu yeni bir alışveriş konsepti yarattı. 446 km yol üzerine kurulacak 33 tesiste markalar ciro rekoru kıracak.

İzmir-Antalya arası 3 saate düşecek!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, İzmir ve Antalya'nın hızlı tren ve otoyolla birbirine bağlanacağını, proje ile Ege ve Akdeniz'de turizmin şahlanacağını söyledi.

İzmir-Antalya arası 3 saate iniyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 100 Günlük İcraat Programı’nda yer alan otoyol projesi kapsamında iki dev ihale önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Hayata geçirilecek proje ile İzmir-Antalya arası 3 saate inecek.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu trafiği rahatlatacak!

İstanbul ile İzmir arası ulaşımı 9 saatten 3,5 saate indirecek İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun, Balıkesir trafiğini de rahatlatacak.

İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak!

İzmir'den İstanbul'a otoyol yaptıklarını ifade eden Başbakan Binali Yıldırım, "Böylece İzmir-İstanbul arası 2 saat 50 dakika olacak" dedi. 

İzmir-İstanbul arası 3 saatin altına düşecek!

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Arnavutköy İlçe Kongresi'nde konuştu. Yıldırım 'İzmir-İstanbul arası 3 saatin altına düşecek' dedi..

Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek!

150 milyon TL’ye mal olan Sabuncubeli Tüneli ile İzmir-Manisa arası 15 dakikaya inecek. Tünelin 8 Eylül Cuma gecesi Binali Yıldırım’ın katılımıyla ışık gördü töreni gerçekleşecek.

İzmir Ankara arası 3,5 saate düşüyor!

Türkiye, 2009'da tanıştığı yüksek hızlı tren (YHT) teknolojisiyle ulaşımda yeni bir döneme girerken, 2023 yılına kadar 18 ilin yüksek hızlı demiryolu ağıyla birbirine bağlanması hedefleniyor.

Bursa Hasköy – Balat arasına yeni köprü!

Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğunun arttığı Bursa – Mudanya karayolunun yüklerini azaltmayı hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hasköy – Balat arasına yapılan yeni köprü ile Mudanya’ya ulaşımı önemli ölçüde rahatlatacak.

izmir bursa arası kaç saat Haberi

izmir bursa arası kaç saat


Karayoluyla 4-4,5 saat süren Bursa-İzmir arasını 1 saat 15 dakikada geçilmesini sağlayacak deniz uçağı nisan ayı ortalarında ilk seferine çıkacak


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl nisan ayında Bursa ile İstanbul arasında karşılıklı başlatılan "deniz uçağı" seferlerinin ağı genişletiliyor. Yoğun ilgi gören seferlerin, Bursa-İzmir güzergahında da gerçekleştirilmesi için başlatılan çalışmalarda son aşamaya gelindi. 


İzmir Limanı'nda deniz uçağı iskelesi ile ilgili hazırlıkların tamamlandığı bilgisini veren Fidansoy, "Bursa-İstanbul arasındaki uçuşlarda yüzde 100'e yakın bir doluluk oranı yakaladık. Bu güzergahta deniz uçağına ilgi her geçen gün artıyor. Yaz aylarının yaklaşmasıyla özellikle İzmir'e uçuş yapılması için yoğun talepler vardı. Bununla ilgili izinlerimizi aldık ve İzmir Limanı'ndaki çalışmalarımızı da tamamlandık. Nisan ayının ortalarında Bursa-İzmir seferlerini başlatıyoruz" ifadesini kullandı. 


Bursa-İzmir arası 1 saat 15 dakika 


Karayoluyla 4-4,5 saat süren...