02 / 05 / 2024

İzmir-Çandarlı Karayolu ihalesi ne zaman

İzmir-Çandarlı Karayolu ihalesi ne zaman

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin: " Önümüzdeki 8 ayda, bu yıl için belirlenen 1.000 kilometre bölünmüş yol hedefimize ulaşacağımıza hatta aşacağımıza inanıyorum" dedi..

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi 6 Eylül'de!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihale tarihi belli oldu. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi 6 Eylül'de gerçekleşecek. 

Fahrettin Altay - Buca Metro ihalesi bugün!

İzmirlilerin merakla beklediği Fahrettin- Altay Buca Metro ihalesi için beklenen gün geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, dev proje için bugün ihaleye çıkıyor. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

İzmir'de 14.9 milyon TL'ye restorasyon karşılığı kiralama ihalesi!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 14 milyon 966 bin TL bedelle restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor.

İzmir Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm ihalesi 29 Temmuz'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uzundere projesi için 3'üncü etap ihalesi 29 Temmuz 2021 günü gerçekleşecek. Uzundere Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi için tahmini bedel 684 milyon 534 bin 738 TL olarak belirlendi.

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi mecliste!

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Mahir Polat'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı için araştırma komisyonu önerisi!

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, 2011'de temeli atılan ve yaklaşık 700 milyon TL harcanan Çandarlı Limanı’nın akıbetinin hâlâ belirsiz olduğunu aktararak, ülke ekonomisine kazandırılması için Meclis’te araştırma komisyonu kurulması için önerge verdi.

İzmir deprem konutlarının ihalesi Mart'ta!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Yatay mimariye göre inşa edilecek deprem konutlarının ihalesi Mart ayında yapılacak. 

TOKİ'den Buca'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den İzmir Buca'ya 2 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Yenifoça Yat Limanı ihalesi 18 Ocak'a ertelendi!

Yap-İşlet-Devret modeliyle ihale edilecek olan İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi'nin ihalesi 18 Ocak 2021 tarihine ertelendi.

TOKİ Gaziemir Hükümet Konağı ihalesi bugün!

İzmir İli Gaziemir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

İzmir-Çandarlı Karayolu ihalesi ne zaman Haberi

İzmir-Çandarlı Karayolu ihalesi ne zaman

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Karayolları Genel Müdlirlüğü'nde düzenlenen 65. Karayolları Bölge Müdürleri Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ulaşım hamlesinin başlatıldığı 2003 sonrasında karayollarında tam olarak devrim yaşandığını kaydetti. Bu dönemde bölünmüş yol uzunluğunun 6 bin 101 kilometreden 23 bin 716 kilometreye ulaştığını anlatan Bilgin, geçen yıl 666 kilometre bölünmüş yol, toplam uzunluğu 25.7 kilometre olan 9 tünel, 122 köprü yapımı, 18 tarihi köprü restorasyonu projelerini tamamladıklarını dile getirdi. 


Türkiye ulaşım kavşağı Bakanlık olarak, Türkiye'nin sahip olduğu coğrafi konumu iyi değerlendirerek ülkeyi ulaşım kavşağı haline getirme azmiyle yatırımları sürdürmeye devam edeceklerini belirten Bilgin, şu ifadeleri kullandı: "Bu azimle Türkiye'nin dört bir yanında şantiyelerimiz harıl harıl çalışmaya devam ediyor. 


Önümüzdeki 8 ayda, bu yıl için belirlenen 1.000 kilometre bölünmüş yol hedefimize ulaşacağımıza...