20 / 05 / 2024

izmir çöp tesisi projesi son durum

izmir çöp tesisi projesi son durum

Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın(EBSO) Çevre Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül törenine Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta da katıldı.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu 9 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde metro yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için ilk ihalenin 9 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı. 

Eyüp Sultan'ta 9 milyon TL'ye icradan satılık beton üretim tesisi hissesi!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü,İstanbul ili, Eyüp Sultan ilçesi, Pirinççi Mahalle'si 271 parselde yer alan beton üretim tesisi ve santral binası hissesini 9 milyon 60 bin TL'ye icradan satıyor...

Gaziemir'e buz üretim tesisi inşa edildi!

İzmir'in yükselen değeri Gaziemir ilçesinde girişimci Ali Akar tarafından günlük 400 ton kapasiteli buz üretim tesisi açılacak. Buzz Hause isimli tesiste kalıp, kristal, yaprak ve kuru buz üretilecek.

İzmir Gölyazı mevkiinde atık yakma tesisi mi yapılacak?

CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, hazırladığı önerge ile İzmir'in Foça ile Aliağa ilçeleri arasındaki Gölyazı mevkiinde atık yakma tesisi yapılacağına ve bazı atıkların bu bölgeye gizlice gömüldüğüne dair iddiaları sordu..

Niğde Bor'da yeni arıtma tesisi kurulacak!

Niğde'nin Bor ilçesindeki bir dere yatağında meydana gelen köpürme sonucu bölgede inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, burada yeni bir arıtma tesisi kuracağını söyledi.

Manisa Uzunburun Katı Atık Tesisi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şehrin 40 yıllık çöp sorununu ortadan kaldıracak olan Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisi'ni inceledi.

Nevşehir Pomza Ocağı ve Mobil Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 7 Mart'ta!

Nevşehir Ürgüp'te kurulması planlanan Pomza Ocağı ve Mobil Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 7 Mart günü saat 10:30'da gerçekleşecek.

İzmir Bayındır'a yeni arıtma tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır merkeze uzak yerleşim yerlerinin atık su sorununu çözmek için ilçeye yeni bir arıtma tesisi daha kazandırdı.

Yamanlar Çöp Tesisi'ne Karşıyaka Çevre Platformu'ndan tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, Kuzey İzmir Bölgesi Katı Atık Bertaraf Tesisini Karşıyaka'daki Yamanlar Dağı'na yapmak istemesine yönelik tepkiler devam ediyor

İzmir Tüp Geçit Projesi'ne onay çıkmadı!

Hükümetin, İzmir Tüp Geçit Projesi'ne belediyelerden de onay çıkmadı. Meslek odalarının hazırladığı ve olumsuz görüşlerin yer aldığı raporun ardından; Karşıyaka, Balçova, Çiğli ve Narlıdere belediyeleri de Bakanlığa olumsuz görüş sundu.

izmir çöp tesisi projesi son durum Haberi

izmir çöp tesisi projesi son durum


Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın(EBSO) Çevre Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül törenine Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta da katıldı. İzmir'e kurulacak çöp tesisi için bakan yardımcılarından destek isteyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Belirlediğimiz yerleri benim CHP'li belediye başkanım dahil kimse kabul etmiyor. Biri çıksın bana şuraya kuracaksın desin ben de oraya kurayım" dedi. Törende Gazi Ortaokulu'nun 11 öğrencisi üzerinde "Geleceğimiz Çevre; Sahip Çıkın" yazılı tişörtlerle yönetim kuruluna ayrılan alanda oturdu. Çevre Dostu Proje ve Çevre Dostu Sanayi Tesisi olmak üzere 2 kategoride ödüller verildi. Çevre ödüllerin birincileri CMS Jant ve Cevher Jant oldu. 




Yeni...