29 / 04 / 2024

İzmir Country Plus Vitrin nerede

İzmir Country Plus Vitrin nerede

FRH Yapı imzasıyla inşa edilen proje toplam 66 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede teslimler Haziran 2016'da yapılması planlanıyor. İzmir Country Plus Vitrin'de fiyatlar 116 bin TL'den başlıyor.

Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Marka Bornova Plus projesi Özdeker İnşaat tarafından İzmir Bornova'da inşa ediliyor. Marka Bornova Plus'ta 1+1'ler 3 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. 

Folkart Country Urla satışta!

Folkart Yapı tarafından İzmir'in Urla'da hayata geçirilen Country Urla'da satış süreci başladı. İnşaat çalışmalarının başladığı projede yer alan villalar Mayıs 2023'te teslim edilecek. 

Folkart Country Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Folkart Yapı tarafından İzmir'in Urla'da hayata geçirilen Country Urla'da ön talep süreci başladı. Bu ay inşaat çalışmalarının başlayacağı projede villalar Mayıs 20232'te teslim edilecek. 

Loft Albero Country Club nerede?

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde  Sedimega  İnşaat tarafından hayata geçirilen Loft Albero Country Club'da villalar satışa çıktı. Projede satılan daireler Haziran 2021'de teslim edilecek.

Loft Albero Country Club satışta!

Sedimega İnşaat tarafından İzmir Kemalpaşa'da hayata geçen Loft Albero Country Club'da yer alan daireler satışa çıkarıldı. Projede yer alan dairelerin teslimi Haziran 2021 olarak belirlendi. 

Country Plus Trend'de 230 bin liraya! Yeni proje!

Country Plus Trend projesinde fiyatlar 230 bin liradan başlangıç gösteriliyor.  İzmir'de Seyrek Beldesi'nde hayata geçirilen proje FRH Yapı - Sertürk tarafından inşa ediliyor. 

Varyant Karşıyaka Plus telefon!

Varyant Karşıyaka Plus telefon numarası haberimizde bulunuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje İzmir'de Kumko Yapı imzasıyla hayata geçirildi. 

Varyant Karşıyaka Plus ödeme kampanyası!

Varyant Karşıyaka Plus projesi Kumko Yapı tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçirildi. Beş blok olarak planlanan projede 0,53'ten başlayan faizlerle ödeme yapılabiliyor...

1A Plus, franchise sayısına kota getirdi!

Franchise sektöründe farklılıkları ile birçok ilke imza atan 1A Plus, franchise sahibini koruyan yeni bir proje geliştirdi. Her şehirde bölgeler oluşturarak açacağı franchise işletme sayısını belirleyen, böylelikle tek, güçlü ve nitelikli işletmeler kurmayı hedefleyen 1A Plus ilk olarak İzmir ve Ank

Country Plus İzmir ödeme seçenekleri!

2 blok şeklinde yükselen Country Plus İzmir projesi 48 adet daire ve 15 adet dükkandan meydana geliyor. Country Plus Suit projesinde daire satışlar devam ediyor. Country Plus İzmir ödeme seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Varyant Plus ve Varyant Tower lansmanı 3-4 Ekim'de!

40 yılı aşkın süredir İzmir’de inşaat sektörüne öncülük eden 'Kumko Yapı', insan öğesini ön plana çıkaran projeler üretmeye devam ediyor. Kumko Yapı; 'Varyant Karşıyaka'dan sonra şimdi de 'Varyant Plus' ve 'Varyant Tower' projelerine imza atıyor.

1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kurulduğu günden bu yana kısa sürede 7 franchise işletme rakamına ulaşan 1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor. 1A Plus İstanbul, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerde yerini aldı.

1A Plus gayrimenkulde girişim fırsatı sunuyor!

1A Plus, farklı franchising modelleri oluşturdu. 2016 sonu itibariyle 20 franchise açmayı planladıklarını söyleyen 1A Plus’ın kurucusu Ebubekir Sevimli, İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara, Adana ve Bursa’ya öncelik tanıdıklarını belirtiyor.

İzmir Country Plus Vitrin nerede Haberi

İzmir Country Plus Vitrin nerede

İzmir İl'i Menemen İlçe'si Seyrek bölgesinde inşa edilen projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor.


Daire büyüklükleri 53 metrekarelik 1+1, 76 metrekarelik  2+1 ve 93 metrekarelik  3+1 olarak tasarlandı. Projede 48 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor.


Sosyal seçenekleri arasında pilates, fitness salonları ve sauna odası,  masa tenisi, bilardo ve ayak bilardosu; playstation, tavla, dart, satranç ve langırt oynamaya yönelik alanları bulunuyor.


Ulaşım bilgisi kapsamında Gediz Üniversitesi Ana Kampüs binası ile Hazırlık Kampüs binasına eşit uzaklıkta yer alan projede teslimler Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.


İzmir Country Plus Vitrin'de fiyatlar 116 bin TL'den başlıyor, Projedeki 2+1 daireler ise 154 bin TL'den başlıyor. Ödeme planı kapsamında...