18 / 07 / 2024

İzmir Cumhuriyat Mahallesine kentsel dönüşüm ne zaman gelecek

İzmir Cumhuriyat Mahallesine kentsel dönüşüm ne zaman gelecek

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan, "Mahallemizi asla kaderine terk etmeyeceğiz. 60 yıllık mahalle insanı, kentsel dönüşüm ve imar konusunda yetkililerin harekete geçmesini bekliyor." diye konuştu.

5.Levent projesi Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

İzmir'in 4 mahallesine dönüşüm müjdesi!

İzmir'in Narlıdere ilçesindeki 4 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, "4 mahallemizi kapsayan dönüşüm çalışmalarına büyük önem veriyoruz'' dedi.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Şahinbey Kıbrıs mahallesine yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Kıbrıs mahallesine sosyal tesis inşa ediyor.

İzmir'e Suriyeli okulu inşa edilecek!

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan Suriyeli vatandaşların eğitim ihtiyacını karşılamak için Subaşı mahallesine Suriyeli Okulu inşa edilecek Okulun yapılmasına proje biter bitmez başlanacak.

Yıldırım’ın 6 mahallesine imar müjdesi!

Kentsel dönüşümde örnek projelerin yükseldiği Yıldırım'ın, Ankara Yolu'nun alt tarafındaki 6 mahallenin yeni imar planları kabul edildi. Yıldırım’ın 6 mahallesine imar müjdesi verildi.

İzmir Seferihisar’ın 6 mahallesine yeni şebeke geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 3.8 milyon liralık yatırımla Seferihisar’ın Turgut, İhsaniye, Çamtepe, Beyler, Gölcük ve Gödence mahallelerini sağlıklı ve kesintisiz suya kavuşturacak.

Bornova’nın 3 mahallesine 3 milyonluk kanal yatırımı!

Bornova’da yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Eğridere ile Çamiçi ve Yukarı Mahalle’yi 16 kilometrelik sağlıklı kanal altyapısına kavuşturuyor.

Ağrı Fırat mahallesine TOKİ müjdesi!

Ağrı Belediye Başkanlığı, Fırat Mahallesine yapılacak olan toplu konutlar için için düğmeye bastı.

İzmir Bayraklı'nın 2 mahallesine yeni imar planı!

İzmir Bayraklı'nın Tepekule ve Çay mahalleleri için hazırlanan yeni imar planları Büyükşehir'den onay bekliyor. İmar planları bitişik nizamda 3 ve 4 kat olan yapılaşma hakkını, parsellerin birleştirilmesi şartıyla 7-10 kata çıkarıyor.

Şahinbey İbn-i Sina mahallesine cami yapılıyor!

Şahinbey Belediyesi’nin yeni mahallerinden biri olan İbn-i Sina Mahallesine Cami yapımına başlandı. Caminin temel atma törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da katıldı...

İzmir Cumhuriyat Mahallesine kentsel dönüşüm ne zaman gelecek Haberi

İzmir Cumhuriyat Mahallesine kentsel dönüşüm ne zaman gelecek


Cumhuriyet Mahallesi'nin İzmir'in en eski mahallesi olduğunu belirten Muhtar Dağhan, "2015'in Cumhuriyet Mahallesi için kentsel dönüşüm ve imar yılı olmasını istiyoruz. Bunun için de Büyükşehir ve Karşıyaka belediyelerinin imar düzenlemelerini biı- an önce yapmalarım bekliyoruz. Çünkü insanlar oturdukları evlerin imar durumunu ve akıbetini öğrenmek istiyorlar. Acil kararlar alma vakti geldi" dedi. Yeni Asır'a mahallesinin sorunlarına sahip çıktığı için teşekkül- eden Dağhan, "En önemli sorun aktarmalı sistemle beraber elimizden alınan otobüs. Karşıyaka Belediyesinden de halı saha yapmasını istiyoruz. Ayrıca mahallemizdeki işsiz gençlerimize destek olmalarını istiyorum" dedi. Toplu sünnet ve toplu nikah etkinlikleri için hazırlık yaptıklarını söyleyen Muhtar Dağhan, "Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Nisan'da Cumhuriyet Mahallesi Spor Salonu'nda büyük biı* organizasyonumuz var" dedi ve tüm vatandaşları davet etti. 

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı...