16 / 05 / 2024

İzmir Cumhuriyet Bulvarında artan oteller

İzmir Cumhuriyet Bulvarında artan oteller

Gaziemir'de hizmete girecek yeni fuar alanı ve artan etkinliklerle otel sayısı giderek artıyor. İzmir'e kısa süreli gelenlerin en çok tercih ettiği şehir otelleri özellikle Cumhuriyet Bulvarı'nda arttı.

1941'de İzmir'e iki yeni cadde! Binalar tek tek yıkılmış!

1941 yılında, İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı'nın tamamı ve Cumhuriyet Bulvarı'nın bir kısmı bitilmiş. Bu iki yeni caddenin yerindeki binalar ise belediye tarafından istimlak edilmiş.

Bankkart’lılar Cumhuriyet Bayramı’nda da kazanıyor! Yok böyle bir kampanya!

Ziraat Bankası Bankkart’lı olanlara özel kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. Bankkart’lılar Cumhuriyet Bayram’ında da kazanmaya devam edecek. İşte detaylar!

Mersin Millet Bahçesi Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Mersin Millet Bahçesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda hizmete açılacak.

Eskişehir Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hicri Sezen Bulvarı’nda kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binaları yıkıyor.

Konak Tramvayı'nın inşaat çalışmalarında son durum!

İzmir'de hayata geçirilen Konak Tramvayı'nın hat imalatları kapsamında bu hafta sonu Cumhuriyet Bulvarı ile Gazi Bulvarı arasındaki bağlantı çalışmaları gerçekleştirilecek.

Konak Tramvayı'nda tempo yükseliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Konak Tramvayı kapsamında Ziya Gökalp Bulvarı'nda hat imalatları başlıyor.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Cumhuriyet Meydanı ve Şarampol Projeleri’ndeki çalışmaları inceledi.

Aksaray Acem Bulvarı'nda yol üzerindeki evler yıkılıyor!

Aksaray Erelikapı Mahallesi Acem Bulvarı'nda 18. Madde İmar Uygulaması planına göre yol üzerinde kalan evlerin yıkım çalışmaları Aksaray Belediyesi'nin ekipleri tarafından devam ediyor.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nın inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı'nda ilk etap çalışmaları başladı.

Osmangazi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda yaşam başladı!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda yaşam başladı. Bulvarın kentin yeni çekim merkezi olması planlanıyor.

İzmir Konak Tramvayı çalışmalarında son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı'nda da çalışmalarını hızlandırdı. Şair Eşref Bulvarı'nda ikinci etap tamamlandı ve Lozan Meydanı'nı kapsayan 3. ve 4. etaplarının çalışmaları Perşembe günü başlıyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak projelerinden Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

İzmir Cumhuriyet Bulvarında artan oteller Haberi

İzmir Cumhuriyet Bulvarında artan oteller

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkam ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Cumhuriyet Bulvarı'nın yeni oteller merkezi olduğunu aktardı. 



Kent merkezinde bulunması ve denize yakınlığı nedeniyle pek çok yerli ve yabancı grubun yer arayışında olduğu Cumhuriyet Bulvarı, İzmir'in "oteller bölgesi" oldu. Şu anda 6 otelin faaliyet gösterdiği Cumhuriyet Meydanı ve Konak Pier arasındaki yaklaşık 1 km uzunluğundaki caddeye 7 yeni otel daha geliyor. Şu anda 6 otelin faaliyet gösterdiği Cumhuriyet Meydanı ve Konak Pier arasındaki caddeye 7 yeni otel daha geüyor. 3 otelin inşaatı sürerken, 4 otelin yapım hazırlıkları devam ediyor. 

Halihazırda 6 otelin faaliyet gösterdiği Cumhuriyet Meydanı ve Konak Pier arasındaki caddeye 7 yeni otel daha geliyor. 3 otelin inşaatı sürerken, 4 otelin...