15 / 05 / 2024

izmir cumhuriyet konseri

izmir cumhuriyet konseri

CUMHURİYET'in kuruluşunun 9 l'inci yılı kapsamında İzmirliler, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezinde gerçekleşen Cumhuriyet Konserinde buluştu. Konserin ana sponsoru, Egesel İnşaat'ın yeni projesi Egesel Triyanda Evleri oldu...

Egesel İnşaat Cumhuriyet Konseri'nin ana sponsoru oldu!

Rotary 2440'ıncı Bölge tarafından düzenlenen ve Egesel İnşaat'ın yeni projesi Egesel Triyanda Evleri'nin ana sponsorluğunda gerçekleşen konserde, klasik müzikseverler birbirinden güzel eserlerle unutulmaz bir gece yaşadı.

İzmir'de Tarkan konseri için kurulan sahne çöktü!  Tarkan konseri iptal mi oldu?

Tarkan'ın İzmir'de vereceği konser için kurulan sahne çöktü. Tarkan konseri bileti alanlar konserin iptal olup olmadığını merak ediyor.

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara meslekten men talebi!

​​​​​​​Yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok'la ilgili davanın ilk duruşmasında enkaz altından kurtarılan 4 kadın, ailelerinde travmanın devam ettiğini aktararak, sanıkların mesleklerinden men edilmesini talep etti.

İzmir depreminde yıkılan Cumhuriyet Sitesi C Blok için sanıklara 4.5 yıl hapis istemi!

İzmir depreminde yıkılan Bayraklı'daki Cumhuriyet Sitesi C Blok için hazırlanan iddianamede, sanıkların 8 aydan 4,5'er seneye kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Dap İzmir Ebru Gündeş konseri ile tanıtıldı!

DAP İzmir’de sürprizler yapmaya devam ediyor. Dün Ebru Gündeş'in konseri ile tanıtımı yapılan DAP Yapı İzmir projesi yüzde 50 indirim avantajıyla metrekaresi 4 bin 500 liradan topraktan satışa sunuldu.

İzmir Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi'nin yol sorunu çözüldü!

İzmir Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi’nde altyapı ve doğalgaz çalışmalarının ardından asfaltlanmadığı için köstebek yuvasına dönen yollarda asfaltlama çalışması başlatıldı.

İzmir Cumhuriyet Eğitim Müzesi restore ediliyor!

Açık olduğu dönemde çok sayıda öğrencinin ziyaret ettiği, Cumhuriyet filmlerini izlediği İzmir Cumhuriyet Eğitim Müzesi ve Türk Eğitim Tarihi ve Teknolojileri Müzesi'ni kurtarma çalışması başladı...

İzmir ekonomisi sadece inşaatla büyümez!

izmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sadece inşaat ve turizmle sağlıkı bir ekonomik büyüme yakalanamayacağını, İzmir'de fuarları özellikle desteklediklerini söyledi.

Wyndham Grand İzmir Özdilek yeşil yıldız belgesi aldı!

'Yeşil Yıldız' Belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel'inde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.İzmir Valisi Mustafa Toprak yeşil yıldız belgesi alan Wyndham Grand izmir Özdilek'in ödülünü Genel Müdür Funda Çam'a takdim etti.

İzmir'de 3 ilçede sular yok!

İZSU Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, trafo ve pano yenilemesi çalışması dolayısıyla 20 Nisan Pazartesi günü Torbalı'nın Cumhuriyet, Ertuğrul, Alpkent, Yedieylül ve Torbalı mahallerinde su kesintisi yapılacak.

Burak Ali Sarı: Cumhuriyet Mahallesi'ndeki pazar yeri yapılmalı!

Cumhuriyet Halk Partisinin Cumartesi günü ilçe merkezinde bir basın toplantısına katılan CHP İmar Komisyonu başkanı Burak Ali Sarı, “ Cumhuriyet Mahallesinde yapılması için gündeme gelen pazar yeri ve düğün salonu hakkında algı politikası yapılıyor” dedi.

Cumhuriyet Kulesi'nin planlama ilke ve esasları aykırı bulundu!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclis'i Keçiören Belediye Meclisince Cumhuriyet Kulesi'nin bulunduğu alanda yapılan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğini, "planlama ilke ve esaslarına aykırı" buldu.

Cumhuriyet Kulesi ne zaman yıkılacak?

Ankara Keçiören ’de, “ Türkiye’nin en yüksek kulesi ” olması hedefiyle 2003’te temeli atılan Cumhuriyet Kulesi’nin kaderi belli oldu.

Cumhuriyet Kulesi'nin imar değişikliği reddedildi!

ANKARA Büyükşehir Belediye Meclisi, Keçiören Belediyesi'nin, Cumhuriyet Kulesi için yaptığı imar değişikliğini reddetti. Bu kararla birlikte Kule'nin yıkımı yasal olarak kesinleşti.

izmir cumhuriyet konseri Haberi

izmir cumhuriyet konseri

CUMHURİYET'in kuruluşunun 9 l'inci yılı kapsamında İzmirliler, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezinde gerçekleşen Cumhuriyet Konserinde buluştu. Rotary 2440. Bölge tarafından düzenlenen ve Egesel İnşaat'ın yeni projesi Egesel Triyanda Evleri'nin ana sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte, şef İbrahim Yazıcı'nın yönetiminde sahneye çıkan Olten Quartet ve Filarmoni orkestraları, ünlü tenorlar Şenol Talınlı, Ayhan Uştuk ve Aykut Çınar eşliğinde Rossini, Verdi, Puccini, Babayev, Muradova ve Guliyev'in eserlerini seslendirdi, ayakta alkışlandı.


Hürriyet Gazetesi Ege...