29 / 04 / 2024

İzmir Dalyan Prestige ödemeler

İzmir Dalyan Prestige ödemeler

Çeşme Dalyan Prestige Villaları teslim tarihi ilk etap için bu yıl nisan ayı olarak belirlendi. Dalyan Prestige Çeşme projesinde villa fiyatları 600 bin dolardan başlıyor...

Çeşme Dalyan'da 12.5 milyon TL'ye icradan satılık üç arsa!

Çeşme Satış Memurluğu, İzmir İli, Çeşme İlçesi, Dalyan Mahallesi Komidi mevkiinde 7342 ada 1 parsel, 8124 ada 1 parsel ve 7338 ada 1 parseldeki toplam üç adet arsayı 12 milyon 543 bin 750‬ TL'ye icradan satıyor...

Çeşme'de 29.3 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

İzmir İli, Çeşme İlçesi, Dalyan Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 29 milyon 355 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihale tarihi 2 Ekim 2018 olarak belirlendi. 

Mimarin Dalyan'da teslimler 2019'da!

Çeşme Dalyan’da Mi’Marin Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mimarin Dalyan projesinde toplamda butik villa bulunuyor. Projede teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor. 

Çeşme'nin sit sınırlarını yeniden belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Türkiye genelinde sit sınırlarını yeniden belirleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İzmir Çeşme’nin Dalyan Mahallesi’nde yeni sınırlar dünkü Resmi Gazete’te açıklandı. 

İzmir Çeşme'de 5.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Çeşme İlçesi, Dalyan Mahallesi Köyiçi mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 597 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çeşme'de 19.3 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

İzmir İli, Çeşme İlçesi, Dalyan Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 6 gayrimenkul toplamda 19 milyon 339 bin 859 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Yiğitoğlu DAlyan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yiğitoğlu DAlyan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 5 milyon 750 bin TL sermaye ile bugün Emrullah Yiğitoğlu tarafından kuruldu. 

Mi'Marin Dalyan 2019'da teslim!

Mi'Marin Dalyan projesi Çeşme Dalyan'da 5 bin 713 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 2019 yılında teslim edilecek proje 9 villadan meydana geliyor. 

Kartal Asia Prestige satılık daire!

Çifçi Çelebi Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Asia Prestige Evleri 19 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Kartal Asia Prestige satılık daire tipleri 3+1 olarak dizayn ediliyor.

Kartal Asia Prestige teslim tarihi!

Kartal Asia Prestige teslim tarihi Ocak 2018 yılı olarak belirtiliyor. Çifçi Çelebi Yapı'nın projesi Asia Prestige'de 68 konut yer alıyor...

Asia Prestige Kartal'da satışlar başladı!

Çifçi Çelebi Yapı imzasıyla hayata geçirilen Asia Prestige projesi 68 daireden meydana geliyor. Asia Prestige Kartal'da satışlar başladı.

Çeşme'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Çeşme İlçesi , Dalyan Mahallesinde yer alan 8.809 metrekare yüzölçümlü arsa 6 milyon 606 bin 750 TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

Çeşme Dalyan Prestige'de yaşam başladı!

Yunusoğlu İnşaat imzasıyla Çeşme'de yükselen Dalyan Prestige'de yaşam başladı. Toplam 12 rezidans tarzı dairen meydana gelen projede her ayrıntı düşünüldü.

İzmir Dalyan Prestige ödemeler Haberi

İzmir Dalyan Prestige ödemeler


Dalyan Prestige Villaları projesi İzmir Çeşme'de Aya Yorgi Koyu'nda hayata geçiriliyor. Dalyan Prestige Villaları projesi Yunusoğlu İnşaat tarafından inşa edildi.


Dalyan Prestige Villaları Çeşme projesi 30 adet müstakil villadan oluşuyor. Denize sıfır olan Dalyan Prestige Villaları projesinin plajı ve özel iskelesi bulunuyor.



Çeşme Dalyan Prestige Villaları teslim tarihi!


Çeşme Dalyan Prestige Villaları teslim tarihi ilk etap için bu yıl nisan, ikinci etap için haziran ayı olarak belirtiliyor. Dalyan Prestige Villaları projesi 20 bin metrekare alanda inşa ediliyor.


Dalyan Prestige Villaları Çeşme projesinde fiyatlar 600 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Dalyan Prestige Villaları'nda banka kredili ödemeler de yapılıyor.


Dalyan Prestige Villaları projesinde 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor. Dalyan Prestige Villaları projesinde konutların büyüklükleri 230 ila 400 metrekare arasında değişiyor.



Dalyan Prestige...