07 / 05 / 2024

izmir denizli yolu

izmir denizli yolu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Çınar Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, son 11 yılda Denizli'nin bambaşka bir çehreye kavuştuğunu, kabuklarını kırarak dünyaya açıldığını ve vizyon şehri haline geldiğini belirtti...

İzmir için yeni hızlı tren hamlesi! İzmir-Denizli YHT çalışmasında son dakika gelişmesi!

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, İzmir'in turizm potansiyelinin artması için İzmir Denizli arasında hızlı tren çalışmasının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli'deki 19 arsayı satıyor! En ucuzu 2 milyon TL! 

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli'de yer alan 19 adet arsayı satışa sundu. Peki Emlak Konut GYO taraf

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Aydın-Denizli Otoyolu'nda sona yaklaşıldı! İşte açılacağı tarih!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nu 2023'te, Denizli Çevre Yolu'nu ise bu yıl bitirmeyi planladıklarını duyurdu. 

Abdullah-Selin Denizli Burnaz çifti İzmir'e taşındı!

Abdullah-Selin Denizli Burnaz çifti radikal bir karar alarak Egenin incisi İzmir'e yerleşti...

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

Aydın-Denizli otoyolunun 2 yıl içinde hizmete açılması planlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Aydın-Denizli otoyoluyla ilgili olarak, “En kısa zamanda ihale sürecini tamamlayıp bitirdikten sonra inşallah bütün hedefimiz 2 yıl bitmeden bu yolu hizmete açmaktır.” diye konuştu.

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu mecliste!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir ve Denizli'de imar barışı uygulaması TBMM gündeminde!

İzmir ve Denizli'de depremden etkilenen bölgelerde yapılan çalışmalar ve imar barışı uygulaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Denizli-İzmir Limanı demiryolu projesi meclis gündeminde!

Denizli'yi İzmir Limanı'na bağlayan demiryolu hattının geliştirilmesine ilişkin soru önergesi hazırlandı..

İzmir Çiğli’ye 21 milyonluk yeni imar yolu yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’de 3.2 kilometrelik yeni imar yolu ile 21 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Şubat ayında başlayan ve yüzde 60’ı tamamlanan çalışmaların ekim sonunda tamamlanması planlanıyor.

Fuar İzmir Geçici Servis Yolu açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak olan “geçici servis yolu” projesini, Çarşamba günü hizmete açacak.

izmir denizli yolu Haberi

izmir denizli yolu


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Büyükşehir yasasını Anayasa Mahkemesine götüren anamuhalefet partisi yarın gelip de Denizli'de ne diyecek? Biz bu yasayla daha iyi mi yönetiriz diyecek? Sen buna karşı çıktın, şimdi hangi yüzle bu konu için buraya geliyorsun" dedi.


Erdoğan, Çınar Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, son 11 yılda Denizli'nin bambaşka bir çehreye kavuştuğunu, kabuklarını kırarak dünyaya açıldığını ve vizyon şehri haline geldiğini belirtti. Erdoğan, bugün de kentte tarihi bir günü gerçekleştirdiklerini ifade etti.


Bugünkü törenle 270 milyon lira tutarındaki 49 ayrı eser ve tesisin toplu açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Erdoğan, daha sonra Pamukkale Üniversite geçeceğini, burada da hem yeni eğitim öğretim yılının hem de üniversiteye kazandırılan 47 milyon tutarındaki 10 ayrı tesisin açılışını gerçekleştireceklerini bildirdi. 


Yarın ise Denizli'nin değişik ilçelerinde olacaklarını...