08 / 05 / 2024

izmir düzenli katı atık depolama alanı yangın

izmir düzenli katı atık depolama alanı yangın

Çiğli ilçesinde Büyükşehir Belediyesi düzenli katı atık depolama alanında yangın çıktı

Düzenli temettü veren ve düzenli temettü artıran 8 hisse!

Borsa İstanbul’da ‘yeni yıl rallisi’ denilebilecek bir hareket yaşanırken, Borsa Filozofu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden düzenli temettü veren hisseler ve düzenli temettü artıran hisseleri açıkladı.

10 hisse belirle, gelirinin yüzde 10'uyla her ay düzenli alım yap!

Borsa ve hisseler ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri nasıl düzenli gelir elde edileceği oluyor. Mescomedia Genel Müdürü ve borsacı Mehmet Mescioğlu, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. İşte Mescioğlu'nun o açıklaması ve yapılan yorumlar...

Borsada düzenli temettü veren 41 hisse!

Borsada halka arzların ardından temettü veren hisseler de popüler oldu. Yatırımcılar bu hisseleri merak ediyor. 27,5 bin takipçili Temettü Direktör kullanıcısı, X sosyal medya hesabından düzenli temettü veren 41 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Türkiye’nin tek bir sorunu var, Türk Lirasının düzenli değer kaybetmesi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, Türkiye’nin tek bir sorunu olduğunu belirterek, "Türk Lirasının düzenli değer kaybetmesi" dedi. İşte Özonay'ın X sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama ve gelen yorumlar...

Kiracılar dikkat: Bu dört madde sizi evsiz bırakabilir! Kirasını düzenli ödeyen kiracı bile çıkarılıyor!

Ev sahibi ve kiracılar arsında yapılan kira kontratına göre kiracı belirlenen tutardaki ödemeyi her ay düzenli yapmak zorunda. Peki, kiracısından memnun olmayan mülk sahibi kiracısını Kirasını düzenli ödeyen kiracıyı evden nasıl çıkarabilir?

Aile Bakanlığı, eşi vefat etmiş kadınlara düzenli nakit yardımı yapıyor!

Türkiye, ihtiyaç sahibi ve eşini kaybetmiş kadınlara yönelik özel bir sosyal destek programını hayata geçirdi. Bu özel programa başvuran eşi vefat etmiş kadınlar, her ay düzenli olarak hesaplanan ve 2 ayda bir olacak şekilde 1.000 TL nakit yardım alıyorlar.  

Sigorta primi ile ilgili flaş gelişme! Düzenli ödeyene indirim

Çalışanları yakından ilgilendiren gelişme. Özellikle sigorta primlerini düzenli yatıranlar bu habere dikkat! İndirimden faydalanabilecek. İşte tüm detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan muhteşem haber: Mayıs 2023'te düzenli ek ödemeler başlıyor, her ay cebinize iki kat mutluluk!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli vatandaşlara sosyal yardımlarla destek sağlamaya devam etmektedir. Bu kapsamda, bakanlık çocuklara yönelik nakdi ödemeleri de düzenlemektedir.

Kredi kartı borcunu düzenli ödeyenlere müjde! 15 bin TL geri ödenecek!

Kredi borcuna sahip pek çok kişi bulunmaktadır. Kredi kartı borcunu düzenli bir şekilde ödeyenlere müjde. 15 bin TL iade edilecek. İşte detaylar!

Duyan duymayan kalmasın! Aile Bakanlığı düzenli olarak 730 TL verecek! Nisan ayında alabileceksiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahiplerine yönelik yeni ödeme müjdesini verdi. Bakanlığın aldığı kararla şartları sağlayanlara düzenli olarak 730 TL verilecek.

Kirasını düzenli ödeyen kiracı nasıl çıkarılır? Kiracı evden çıkmıyor ne yapmalıyım?

Kira, mülk sahibine her ay ödenen bir miktardır. Bu miktar önceden iki taraf arasında yapılan kontratta da yazar. Peki “Kirasını düzenli ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?” İşte detaylar!

Kirasını düzenli ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Kiracı ve ev sahiplerinin haklarına dair bilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Kiracılar her ayın belli günlerinde kiralarını ödemekle mükelleftir. Ev sahibi düzenli bir şekilde kirasını ödeyen bir kiracıyı evden çıkarabilir mi? İşte yanıtı!

Düzenli geliri olmayanlara müjde! Artık derin bir nefes alabilirsiniz! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı duyurdu. Düzenli geliri olmayan, ihtiyaç sahiplerine devlet yardımı başladı. İşte detaylar!

izmir düzenli katı atık depolama alanı yangın Haberi

izmir düzenli katı atık depolama alanı yangın

      İzmir'in Çiğli ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi düzenli katı atık depolama alanında yangın çıktı. 

     Alınan bilgiye göre, Harmandalı beldesinde bulunan ve kentin tüm evsel atıklarının depolandığı alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. 

     Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangının söndürülmesinde iş makinelerinden de yararlanıldı. 

     Çalışmaların sürdüğü...