27 / 04 / 2024

Sigorta primi ile ilgili flaş gelişme! Düzenli ödeyene indirim

Sigorta primi ile ilgili flaş gelişme! Düzenli ödeyene indirim

Çalışanları yakından ilgilendiren gelişme. Özellikle sigorta primlerini düzenli yatıranlar bu habere dikkat! İndirimden faydalanabilecek. İşte tüm detaylar...



Türkiye’de hayat ve özel sağlık sigortalarına olan ilgi hızla yükseliyor. Bu sigortalar hem sağlık hem de kaliteli bir yaşam gibi pek çok konuda avantaj sağlamakta.

Yapılan araştırmalarda da sigorta şirketlerine genellikle hayat ve sağlık sigortaları için başvurulduğu görülmekte. Yoğun rağbet görmeye başlayan özel sağlık sigortalarının yaygınlaşması ile birlikte bir çok belirsizlik de ortadan kalkmakta. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön