22 / 05 / 2024

İzmir Efes Beach Resort Otel

İzmir Efes Beach Resort Otel

Antalya’dan sonra Ege Bölgesi'ni radarına alan Sunis Grubu, 1 Temmuz’da misafirlerini ağırlamaya başlayacağı Sunis Efes Beach Resort için 58 milyon euroluk yatırım yaptı.

Efes Antik Kanal'ın ihalesi 19 Ekim'de!

İzmir'de hayata geçirilecek Efes Antik Kanal projesinin ilk etap ihalesi 19 Ekim'de yapılacak. Bakanlık proje hazırlığını tamamladı..

Türkerler İnşaat, Efes Opera Bale Günleri'ne sponsor oldu!

İzmir'e 5 milyar liralık yatırım yapan Türkerler İnşaat, "Efes Opera ve Bale Günleri'nin sponsoru olmanın gururunu yaşıyor, sanatı her zaman destekliyoruz" açıklamasında bulundu.

İzmir Efes Artemis Tapınağı harabeye döndü!

Dünyanın 7 Harikası'ndan biri olan İzmir Selçuklu'daki Efes Artemis Tapınağı harabeye döndü. bakımsızlık ve ilgisizlikten bataklığa dönen yapıt için güvenlik önlemleri alınmıyor.

Vilka Beach Resort hizmete sunuldu!

Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Vilka İnşaat, İzmir Gümüldür'e yaptığı 46 dairelik 'Vilka Beach Resort' projesini tatilcilerin hizmetine sundu.

Nikki Beach Worldwide'dan İzmir ve İstanbul'da otel!

Nikki Beach Worldwide, İstanbul’da Nikki Beach City konseptini hayata geçirmeyi planlıyor. İstanbul’un ardından İzmir ve Çeşme’de de beach ve otel projeleri grubun yatırım planları arasında bulunuyor.

Efes Antik Kanal Projesi’nde jeoteknik sondaj çalışmaları tamamlandı!

AK Parti Milletvekili Kaya, Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir için hazırladığı 35 Proje’den birisi olan Efes Antik Kanal Projesi’nin birinci etabında jeoteknik sondaj çalışmalarının tamamlandığını bildirdi

İzmir Palm Wings Ephesus Beach Resort kapılarını yeniden açtı!

Peninsula Grubu'nun geçen yıl Sürmeli Grubu'ndan alarak tepeden tırnağa yenilediği İzmir Selçuk'taki Palm Wings Ephesus Beach Resort, Hande Yener konseriyle kapılarını açtı.

İzmir Boyalık Beach Çeşme Hotel rezervasyon kampanyası hazırladı!

İzmir'in en güzel koylarından birisine sahip Boyalık Beach Çeşme Hotel, yaz sezonu için erken rezervasyon kampanyası hazırladı. Buna göre erken rezervasyon kampanyasıyla Boyalık Beach'ın hizmetlerinden yüzde 30 yararlanma imkanı sunuluyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Selçuk Belediyesi'nin ortak hizmet protokolü kapsamında inşaatı tamamlanan Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini bekliyor.

Jiva Beach Resort'ta 5 bin metrekarelik doğal göl keyfi!

Sessiz ve dingin bir tatil isteyenler için sıra dışı mimarisiyle Fethiye’nin en beğenilen otelleri arasında yer alan Jiva Beach Resort Otel, tam ortasındaki 5 bin m2’lik doğal gölü ile ilgi uyandırıyor.

Jiva Beach Resort sade mimarisiyle doğallığın yalın halini sunuyor!

Fethiye Çalış bölgesindeki Jiva Beach Resort sade mimarisiyle misafirlerine doğallığın yalın halini sunuyor. “ Sonsuzluk” ve “ enerji” felsefesini benimseyen Jiva, naturellik üzerine kurduğu konsepti ile huzurlu atmosferinde misafirlerini ağırlıyor.

Jiva Beach Resort Otel’de eşsiz bir tatil fırsatı yakalayın!

Sessiz ve dingin bir tatil isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan ve özgün mimarisi ile Fethiye’nin en beğenilen otelleri arasında yer alan Jiva Beach Resort Otel, misafirlerine 5 yıldız lüksünü tatil köyü rahatlığında sunuyor.

Jiva Beach Resort Otel'de tatil köyü rahatlığında 5 yıldız lüksü!

Sessiz ve dingin bir tatil isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan ve özgün mimarisi ile Fethiye’nin en beğenilen otelleri arasında yer alan Jiva Beach Resort Otel, misafirlerine 5 yıldız lüksünü tatil köyü rahatlığında sunuyor.

İzmir Efes Beach Resort Otel Haberi

İzmir Efes Beach Resort Otel

Türkiye’nin turizm sektöründe faaliyet gösteren şirketlerinden olan Sunis Grubu, Ege’ye yatırım atağına geçti. İzmir Özdere otelini hizmete açan şirket, 5 yıl içinde Ege’ye 3 otel daha açacak. Toplamda 250 milyon euro yatırım maliyeti ile hayata geçecek otellerin ikisi yine Özdere’de bir tanesi ise Seferihisar’da olacak. İzmir’de hayata geçirilen otelin açılışında basınla bir araya gelen şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal ve otelin iç pazardaki tek yetkili acentesi Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, hedefl erini açıkladı. Toplantıda konuşan Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, Özdere’de açtıkları yeni tesisle birlikte grubun bünyesindeki otel sayısının 5’e yükseldiğini hatırlattı. 


Yüzde 80 dolulukla açılacak 


Sunis Efes Beach Resort’un 58 milyon euro yatırım maliyeti olduğunu açıklayan Namık Ünal, tesise dair hedefleri ve yeni yatırım...