05 / 05 / 2024

izmir Ege Yaşam Evleri

izmir Ege Yaşam Evleri

Toplam 84 dairenin yer aldığı projede daire tipleri 3 oda 1 salon 2 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje Ege İnvest A.Ş tarafından inşa ediliyor. İşte Ege Yaşam Evleri adres bilgileri...

Ege Yaşam Evleri'nde yüzde 10 peşinatla!

Ege Yaşam Evleri'ne yoğun talep olduğunu ve yüzde 80'inin satıldığını dile getiren Genel Koordinatör Koray Şayer, "Ev almak isteyenler yüzde 10 peşinatla 36 ay 0 faiz imkanından faydalanabilir" dedi.

Merkez Yaşam Konak satışta! İZKA'dan İzmir'e 347 konutluk yeni proje!

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesi satışa çıktı. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede 347 konut yer alıyor...

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Folkart, İzmir'de en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu!

Kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar 11 farklı projeyi tamamlayarak teslim eden Folkart, İzmir’de inşaat şirketleri arasında en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu...

İzmir'e Merkez Yaşam Konak projesi geliyor!

Ocak-Şubat gibi inşaat çalışmaların başlayacağı ‘Merkez Yaşam Konak projesi 38 katlı tek blok şeklinde yükselecek. Proje konut projesi olarak hayata geçirilecek.

Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi!

Daire fiyatlarının 199 bin TL'den başladığı Dap İzmir projesinde çalışmalar devam ediyor. Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi sunuluyor. 

İzmir'de Doğal Yaşam Köyü kurulacak!

Varlık odaklı projelerle Yarımada bölgesini kalkındırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bademler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi işbirliğiyle Urla’ya Doğal Yaşam Köyü’nü kuruyor.

Ege-Koop Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor!

Ege-Koop imzası ile Aliağa'da hayata geçirilen Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor. Projede sınırlı sayıda villa kaldı.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulaması alanındaki en büyük yatırımı olan İzmir Sosyal Yaşam Kampusü, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı törenle hizmete girdi.

İzmir'de açılan Sosyal Yaşam Kampüsü ruhsatsız mı?

İzmir Büyükşehir, Buca’da inşa ettiği Sosyal Yaşam Kampusu’nu CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na açtırdı. 19 ay gecikmeli biten yerleşkenin içinde yer alan huzurevinin ruhsatsız olduğu ortaya çıktı.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü 10 Aralık'ta açılıyor!

Türkiye’nin ilk sosyal yaşam kampüsü, Cumartesi günü İzmir'de açılıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanındaki en büyük yatırımı niteliğini taşıyan dev tesisin açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

Sinpaş Ege yaşam konsepti ile yüzde 60 kazandırdı!

Sinpaş GYO’nun, EgeBoyu ve EgeYakası projelerinde yaklaşık yüzde 60 kazandıran Ege yaşam konseptinin üst segment bir yaşam kalitesi sunan ve en yenisi olan Ege Vadisi projesi, Ankaralıların sosyo-ekonomik yapısına uygun üç farklı yaşam stili sunuyor.

Park Yaşam Ataşehir ile İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın!

İzmir Çiğli'de 52 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Park Yaşam Ataşehir projesinde toplam 877 adet olmak üzere 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+2 daire tipleri bulunuyor.

İzmir Balçova Sağlıklı Yaşam Sosyal Rehabilitasyon Merkezi açıldı!

Kanser hastası kadınlara umut ışığı olan ‘Balçova Sağlıklı Yaşam Sosyal Rehabilitasyon Destek Merkezi’ törenle hizmete açıldı.

izmir Ege Yaşam Evleri Haberi

izmir Ege Yaşam Evleri

Ege Yaşam Evleri konum bilgisi kapsamında İzmir Menemen Ulukent'te hayata geçiriliyor. Proje otobüs durağına 50 metre mesafede yer alıyor.


3 blok şeklinde yükselen proje inşaat çalışmalarına 2013 yılında başlanıldı. Daire teslimlerinin Eylül ayında yapılması planlanan projenin yüzde 80'inin satışları tamamlandı.


İzmir Ege Yaşam Evleri  toplam 6 bin 456 metrekare arsa büyüklüğünde yükseliyor.  Projede dairelerin tipleri 1+1 , 2+1, 3+1 salon şeklinde dizayn edildi.


Ege Yaşam Evleri sosyal alanları arasında yüzme havuzu, açık ve kapalı otoparkların yanı sıra çocuk alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Proje Ege İnvest A.Ş tarafından hayata geçiriliyor.


Ege Yaşam Evleri  ödeme planı kapsamında  yüzde 10 peşinat ödendiğinde 36 ay taksitlendirmede 0 faiz uygulanıyor. Proje toplam 84 adet daireden oluşuyor.


Ege Yaşam Evleri adres bilgileri;  7559/1 Sokak No 3/A Örnekköy Karşıyaka...