29 / 04 / 2024

izmir EMITT turizm fuarı

izmir EMITT turizm fuarı

İzmir, 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek 19. EMITT 2015-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı için hazırlıklarını tamamladı. Mustafa Toprak başkanlığındaki heyet EMITT 2015'e gidecek.

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

İzmir Özdere Kesre Turizm Bölgesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menderes İlçesi ( Kesre ) Mevkii Turizm Bölgesine ait 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda...

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi imar planı askıda!

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi Gümüldür Kesimine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıda...

2017’nin turizm rotası çizildi!

80 ülkeden 5 bin turizmciyi ağırlayan EMITT’e 430 yabancı tur operatörü katıldı. Fuarda, bu yılın turizm rotası çizildi.

Ağaç evler Türk turizminin çıkış çözümü!

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan EMITT devam ediyor. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi gösterdiği EMITT Turizm Fuarı'na Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katıldı.

Bülent Kocabaş, EMİTT Fuarı'na katıldı!

GAZİPAŞA Turizm Derneği Başkanı Bülent Kocabaş, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) açılışına katıldı. Kocabaş, “Hepimiz bir olup tüm yetkililerle birlikte Gazipaşa’yı turizmde hak ettiği yere getirmeliyiz” dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu Ankapark'taki çalışmalarla ilgili bilgi aldı!

İstanbul’da devam eden EMITT Turizm Fuarı’nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, Ankara standını ziyaret etti.

Emitt 2016 Fuarı kapılarını açtı!

DOĞU Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ın katılımıyla 20. kez kapılarını açtı. Bu yıl 70 bin metrekarelik 11 salonda, 4.500 firmanın yer aldığı fuara 70’e yakın ülke katıldı.

Mersin projeleri Emitt Fuarı'nda sergilendi!

Doğu Akdeniz ve Avrasya bölgesinin en önemli turizm buluşmasını gerçekleştiren ve dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Ankapark maketi Emitt'in gözdesi oldu!

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde dünyanın dört bir tarafından gelen misafirlerini ağırlarken, Fuar'daki en büyük ilgi çeken noktalardan biri de Ankara standı oluyor.

Babacan Holding projelerini Emitt 2016’da turizmcilerle buluşturdu!

Gayrimenkul, turizm ve enerji alanında yatırımları bulunan Babacan Holding 28 -31 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Emitt 2016’da Prime Suits ve Prime Palace projelerini tanıttı.

Alanya, Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtım yapacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya markası ile 20’nci kez 63 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

izmir EMITT turizm fuarı Haberi

izmir EMITT turizm fuarı


İzmir, 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek 19. EMITT 2015-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı için hazırlıklarını tamamladı. İzmir Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığındaki heyet EMITT 2015'e gidecek. Heyette İZKA, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir, Menderes, Seferihisar, Dikili, Karaburun, Selçuk belediyeleri, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği, Selçuk Ticaret Odası, Çeşme Turistik Otelciler Birliği ve SKAL yetkilileri bulunuyor. İZKA tarafından hazırlatılan ortak İzmir standında turizm sektörü, kentin tanıtımını yapacak. Vali Toprak, "Türkiye'de dünyanın önemli turizm fuarlarından biri olan EMITT'in yapılıyor olmasını çok önemsiyoruz. Fuara, yerel yönetim, sivil toplum ve özel sektör temsilcileri ile birlikte katılıyoruz. İzmir'i ulusal ve uluslararası turizm profesyonellerine anlatacağız" dedi. 



Yeni...