29 / 04 / 2024

İzmir Enternasyonal Fuarına kimler katıldı

İzmir Enternasyonal Fuarına kimler katıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İzmirli hemşerilerimize sesleniyorum: Bu sene bambaşka bir fuar var. Herkes bir defa İzmir Enternasyonal Fuarı’na gelsin." dedi.

Eminevim İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inovatif finansman sistemini anlattı!

Türkiye’de Elbirliği Sistemi’ni kuran ve başarıyla uygulayarak her ay piyasaya yaklaşık 250 milyon lira nakit akışı sağlayan Eminevim, uluslararası katılımcıların olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı’nda faizsiz finansman sistemini tanıttı...

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

87. İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi!

Folkart’ın Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı en yoğun dönemlerinden birini yaşadı.

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'na yoğun ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın Ana Sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde tüm etkinliklerin başlaması ziyaretçi akınına uğradı....

Folkart, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu!

Folkart Yapı, renkli görüntülere sahne olacak olan 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

Folkart'tan 4.4 milyar TL'lik 13 proje!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na ana sponsoru olan Folkart'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Şu anda kentte 13 projeyi bir arada yürütüyoruz. Toplam yatırım değeri 4 milyar 400 milyon lira'' şeklinde konuştu.

İzmir Kültürpark 9 Eylül kapısı yenilenmeyi bekliyor!

İzmir Enternasyonal Fuarı'na yıllardır ev sahipliği yapan Kültürpark'ın 9 Eylül Kapısı'nın tavanı zarar gördü Kentin en prestijli yerlerinden olan Kültürpark'ın 9 Eylül Kapısı, bir kez daha dökülmeye başladı.

Hekim Yapı, İzmir Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Hekim Yapı AŞ, 22. İzmir Yapı Fuarı'na katıldı.

Aziz Kocaoğlu: İzmir Enternasyonal Fuarı’nı kaçırmayın!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İzmirli hemşerilerimize sesleniyorum: Bu sene bambaşka bir fuar var. Herkes bir defa İzmir Enternasyonal Fuarı’na gelsin." dedi.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Folkart rüzgarı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde İZFAŞ tarafından düzenlenen Folkart’ın Ana Sponsoru olduğu 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ikinci günü (Cumartesi akşamı) renkli görüntülere sahne oldu.

İzmir Enternasyonal Fuarına kimler katıldı Haberi

İzmir Enternasyonal Fuarına kimler katıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmirlilere “Bu fuarı kaçırmayın” çağrısı yaptı. Bir Televizyon programında soruları yanıtlayan Başkan Kocaoğlu, “Bu sene 10 gün içerisinde 600 sanatçı ağırlıyoruz. Ve her akşam açık havada, ismet İnönü’de, İzmir Sanat’ta, Mogamba’da, çim alanda, her tarafta konserler var, sokak gösterileri var, motosiklet şovları var;  her köşesinde sanat var, aktivite var” diye konuştu. Programda İzmirlilere çağrıda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı, “Ben buradan İzmirli hemşerilerimize şunu söylemek istiyorum: Bu sene bambaşka bir fuar var. Herkes bir defa İzmir Enternasyonal Fuarı’na gelsin.


Çoluğuyla, çocuğuyla, eşiyle, dostuyla gelsin. Herkese göre eğlence de var, herkese göre lezzet de var, herkesin göreceği ve tanıyacağı şeyler de var. Herkesin bir defa fuara gelmesi demek, kentin kalkınmasına katkıda bulunması demek, kendi lokmasını büyütmesi...