29 / 04 / 2024

İzmir Enternasyonal Fuarında kimler konser verecek

İzmir Enternasyonal Fuarında kimler konser verecek

İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl 84. kez kapılarını açıyor. Bu yıl ilk kez Fuar Sanat Sokağı'nın da kurulacağı İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 konserleri neler? İşte İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 konserleri...

Eminevim İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inovatif finansman sistemini anlattı!

Türkiye’de Elbirliği Sistemi’ni kuran ve başarıyla uygulayarak her ay piyasaya yaklaşık 250 milyon lira nakit akışı sağlayan Eminevim, uluslararası katılımcıların olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı’nda faizsiz finansman sistemini tanıttı...

87. İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi!

Folkart’ın Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı en yoğun dönemlerinden birini yaşadı.

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'na yoğun ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın Ana Sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde tüm etkinliklerin başlaması ziyaretçi akınına uğradı....

Folkart, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu!

Folkart Yapı, renkli görüntülere sahne olacak olan 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Braas Çatı Sistemleri, 22. İzmir Yapı Fuarı’nda yer alacak!

Braas, İzmir Yapı Fuarının 22. yılında çimentolu kiremit üretiminde çığır açan yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

Aziz Kocaoğlu: İzmir Enternasyonal Fuarı’nı kaçırmayın!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İzmirli hemşerilerimize sesleniyorum: Bu sene bambaşka bir fuar var. Herkes bir defa İzmir Enternasyonal Fuarı’na gelsin." dedi.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Folkart rüzgarı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde İZFAŞ tarafından düzenlenen Folkart’ın Ana Sponsoru olduğu 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ikinci günü (Cumartesi akşamı) renkli görüntülere sahne oldu.

İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını açtı!

85. İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını açtı. 42 ülkeden şirket ve delegasyonun katılımıyla kapılarını açan İEF'de fuar kapsamında çeşitli gösteriler sunulacak, tiyatro ve sergi gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın bu yılki ana teması inovasyon olacak. Peki İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı 85. kez kapılarını açıyor. Peki Folkart ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı 2016 ne zaman açılacak?

İzmir Enternasyonal Fuarı 26 Ağustos'ta açılıyor!

Bu yıl 85’inci kez düzenlenecek olan ticaret, eğlence ve sanatı bir arada buluşturan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), ‘Gelecek İzmir’de sloganı ve ‘inovasyon’ temasıyla 26 Ağustos’ta kapılarını açıyor.

İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 84. kez açtı!

İzmir Enternasyonal Fuarı, kapılarını 84. kez açtı. Kültürpark'taki açılışta konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İEF'i; Akdeniz ve Avrupa coğrafyasının EXPO'su olarak tanımladı.

İzmir Enternasyonal Fuarında kimler konser verecek Haberi

İzmir Enternasyonal Fuarında kimler konser verecek


Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl 84. kez kapılarını açıyor. 28 Ağustos - 6 Eylül 2015 tarihleri arasında açık olacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda hangi konserler var?


İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 konserleri 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından organize edilecek konserlerde; 29 Ağustos Cumartesi gecesi MFÖ, 30 Ağustos Pazar Funda Arar, 2 Eylül Çarşamba Şebnem Ferah ve fuarın son gecesi 6 Eylül Pazar Mabel Matiz sahne alacak. 1 Eylül'ün dünya barış günü olması nedeniyle, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde 1 Eylül Salı günü Kardeş Türküler özel konseri gerçekleştirilecek. Migros sponsorluğunda 4 Eylül Cuma Gökhan Türkmen ve 5 Eylül Cumartesi Hadise fuar ziyaretçileriyle buluşacak. Ünlü Bulgar gösteri topluluğu Fireter, Rüya (Dream) gösterisi 31 Ağustos Pazartesi akşamı Kültürpark,...