01 / 05 / 2024

izmir Fe Metal

izmir Fe Metal

Fe Metal İnşaat, yepyeni bir iş merkezinin temellerini attı. Kaba inşaatının 3 ay içerisinde bitmesi planlanan ve İzmir’e yepyeni bir soluk kazandıracak olan Anatolia Park İş Merkezi, yaklaşık 3.000 metrekarelik bir alan üzerine kurulacak...

Bademli Bahçe Evleri'nde son iki konut!

Fe Metal A.Ş tarafından Çeşme’nin köy dokusunun korunduğu Reisdere’de inşa edilen Bademli Bahçe Evleri'nde son iki fırsat niteliğindeki villaların satışı devam ediyor. Peki Bademli Bahçe Evleri ne kadar? İşte Bademli Bahçe Evleri ile ilgili ayrıntılar...

İzmir Anatolia Park'ta 230 bin TL'ye!

İzmirli Fe Metal İnşaat'ın projesi Anatolia Park Evleri'nde daireler satılıyor. Anahtar teslimlerinin yapılan ve yüzde 50'si satılan projede dairelerin satış fiyatları ise 230 bin ile 260 bin arasında değişiyor.

İzmir Çeşme'de TOKİ 603 adet konut yaptıracak!

İzmir İli Çeşme İlçesi Reisdere Mahallesi 2. Etap 603 Konut, 4 Adet Büfe, 1'er Adet 32 Derslikli ilkögretim Okulu, 32 Derslikli Lise ve 600 Kisilik Cami İnsaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi açık ihale usulü ile ihale edilecek...

NRD İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliyat Matbaacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NRD İnşaat Hırdavat Elektrik Metal Nakliyat Matbaacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Aydınlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Yüzaklar İnşaat Metal Matbaa Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yüzaklar İnşaat Metal Matbaa Reklam ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Mustafa Akyüz tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Mart'ta kuruldu.

TOKİ İzmir Çeşme'de 550 adet konut yaptıracak!

İzmir İli Çeşme İlçesi Reisdere Mahallesi 1. Etap 550 Adet Konut, 1 Adet 600 Kisilik Cami ve 2 Adet Büfe Insaati ile Altyapi ve Çevre Düzenlemesi işi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Özbek Metal Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbek Metal Orman Ürünleri İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Kıran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta Pendik, Kaynarca Mahallesi'nde kuruldu.

Deren Modern Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Deren Modern Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Sultanbeyli Şubesi, Sinan Elikara tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Mart'ta Sultanbeyli, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Defans Yapı İnşaat Mobilya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Defans Yapı İnşaat Mobilya Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Uğraşkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Mart'ta Rayana Residence A Blok'ta kuruldu.

Baştekir İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baştekir İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Baştekin tarafından 12 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

Ayvazlar Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayvazlar Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi, Metin Elikara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta Kartal, Atalar Mahallesi'nde kuruldu.

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korçil İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hami Korçil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Mart'ta Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Samsun Ladik'te 143 konut ve 1 büfe inşa edecek!

TOKİ Samsun Ili Ladik Ilçesi 2. Etap 143 Adet Konut ve Büfe Insaati ile Altyapi ve Çevre Düzenlemesi Isi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile 12 Mart 2014'te ihale edilecek...

izmir Fe Metal Haberi

izmir Fe Metal

İstanbul ve İzmir’de birbirinden önemli ve kaliteli projelere imza atan Fe Metal, İzmir-Çiğli Anatolia Park Evleri’nden sonra yine Çiğli’de ikinci Anatolia Projesine de başladı.  Günümüz inşaat teknolojilerinin kullanıldığı Anatolia Park iş Merkezi projesinde C35 hazır beton kullanılıyor ve ayrıca proje eğitim ve sağlık tesisi kullanımı için de uygunluğuyla dikkat çekiyor.  Statik hesapları eğitim ve sağlık tesislerine uygun şekilde hesaplanan ve demir, beton imalatı ona göre yapılan proje, çok amaçlı kullanıma imkan verecek şekilde inşa ediliyor. 

Çiğle’de bulunan Anadolu Caddesi’nde yer alacak olan Anatolia Park İş Merkezi, yeni yapılacak Gediz Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne 300 metre, Çiğli Belediyesi ne 500 metre, Katip Çelebi Üniversitesi’ne 1 kilometre, Çiğli Devlet Hastanesi’ne ise 200 metre mesafede yer alıyor… Fe Metal, Anatolia Park İş Merkezi’ni ahşap...